• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojik Baskıyla Zayıflayacağım

sıfır beden hastalığına yakalanmış gibi bir halin var ideal kilo boyunun 5 altıyla 5 üstü arasındadır yani bu durumda seninki 67-77 arası obezlikle falan alakan yok
gerçekten sağlığını kaybetmeden doktora görünmeni öneriyorum

sıfır beden hastalığına yakalanmış gibi bir halin var ideal kilo boyunun 5 altıyla 5 üstü arasındadır yani bu durumda seninki 67-77 arası obezlikle falan alakan yok
gerçekten sağlığını kaybetmeden doktora görünmeni öneriyorum

Ay iyi güldüm :64::64::64:
:66:
Sıfır beden değilde 36 beden olmam gerek.Vücudum çok hantal,sıkıda değil 75 gösteriyorum.
Ayrıca yaz geliyor,pantolonlara sığmıyorum,baldırlar dışarıda hopluyor mübarek.Üst taraf 38 alt taraf 40 gibi.İlk zayıflayıp sonra şekillendirmem gerek,yoksa kas olacak hepsi.:53: Hem daha 17 yaşındayım,şimdiden böyle gidersem ileride 80-90 çok rahat olacak.:59:

:80:merhaba canim yazdiklarini okuyunca bir an sasirdim:53: kendine bence öyle seyler deme:20: zayiflamak istiyorsan diyet felan yap ama kendine böyle seyler söyleme lütfen:50:

abartı bi kilon yok 1 ay dengeli az az sık sık beslenerek 5-6 kg versen ideal kilona ulaşıcaksın. kendine işkence etme bence.

yaşının küçük olduğunu tahmin etmiştim, bu yaşlarda gereksiz takıntı yapıyo insan
zayıfla tabii ama kendine hakaret ederek zayıflayabileceğine pek inanmıyorum
sadece ıvır zıvır, meşrubat, kola, un ve şekeri kessen, 17 yaşında metabolizması hızlı biri olarak gayet güzel kilo verirsin

ihtiyacın olan zayıflamaktan çok sıkılaşmak, bir spor salonuna yazıl haftada iki üç kere git bak nasıl farkedecek

arkadaşlar ideal kilo boydan -10 ila -15 arasıdır kadınlarda yani arkadaşımız 62 olmak istemekte haklı ki boylarımız da aynı o kilodayken bildiğin şişman gibi görünüyorsun. :) 62 kilo iyidir sana arkadaşım ama kendini kısıtladıkça daha çok saldırırsın yemeğe o yüzden hafifçe yediklerinden kıs yeter bence

Back
X