Psikolojide hızlı değişimler

denizzs

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2017
6
3
Merhaba,Sizinle paylaşmak istediğim birkaç şey daha var buraya yazmak beni rahatlattı yaşım 18, 15 yaşında istemediğim bir ilişki yaşadım ailemin vs kimsenin haberi yok bundan olsun istemedim evet elimde değildi ama çok farklı şeyler gelişecek diye korktum.Sonrasında intihar teşebüsünde bulundum ve hayatımın iğrenç dönemleri başladı şimdiki gibi annemi severim fakat babamla aramda uçurum var.Bu yaşadığım olaydan sonra yaşı büyük erkeklere oldukça takıntı yaptım ve medeni hali önemsemeden onlarla konuştum ileri düzeyde birşey yaşamadım.Yaklaşık 1.5 senedir kendimde kontrol edemediğim davranışlarım var bazen çok sinirliyim küçük bir çocuğa zarar verebilecek kadar.Bazen anlamsız mutluluklarım var evet normal gibi duruyor belki fakat bu durumların sürekli inişli çıkışlı olması beni yoruyor sanki iki kimliğim var gibi birinin diğerinin yaşantısında haberi yok bazen öyle cesaret geliyor hayatta yapmayacağım dediğim şeyleri yapıyorum bazen de kuyunun dibinde nefes alamıyor gibiyim çevremdeki insalarla bunları paylaşamıyorum çünkü yadırganıcam biliyorum.Psikatri ile konuştuğumda hastahanede tedavi görmem geektiğini söyledi.Şu aralar kafamda tek düşünce var aslında bir deniz kenarı bir ev ruhum emekli olmuş gibi ama bana babamdan daha çok sevgi gösterebilecek bir adam yaş bende takıntı hem beni üzüyor hemde hayatımı darmaduman ediyor aslında farkındayım.Başlarda dediğim gibi yazmak hoşuma gitti,Ters birşey söylediysemde affola

Bide öyle şeyler düşünüyorum ki bazen ben bunları düşündüm mü yoksa yaşadım mı diye aralıkta kalıyorum

X