• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikoloji Okumak İsteyen Eski Mezunlar ve Çıtır Arkadaşlar :))

zelal2135

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
40
0
16
Diğer
Arkadaşlar merhaba,
ben en son öss sınavına 2001 yılında girmiş 32 yaşında kamuda memur bir hatunum :)
ege üniversitesi psikoloji okumak istiyorum umarım başarabilirim
liseden sözel çıkışlıyım matematik temelim yok eşim bana yardımcı olacağını söylüyor
bu sene temel oluşturup seneyede ciddi ciddi kazanmayı planlıyorum
bu konuda bizlere yol gösterecek arkadaşlar desteklerinizi bekliyorum

Arkadaşlar merhaba,
ben en son öss sınavına 2001 yılında girmiş 32 yaşında kamuda memur bir hatunum :)
ege üniversitesi psikoloji okumak istiyorum umarım başarabilirim
liseden sözel çıkışlıyım matematik temelim yok eşim bana yardımcı olacağını söylüyor
bu sene temel oluşturup seneyede ciddi ciddi kazanmayı planlıyorum
bu konuda bizlere yol gösterecek arkadaşlar desteklerinizi bekliyorum

evt arkadaşlar bende konu sahibi gibi,özel sektörde çalışan 30 yaşında bir anneyim,
bende çukurova üni.psikoloji bölümü istiyorum..
bizler gibi yada bu konuda bilgisi ilgisi olan arkadaşlar birlikle paylaşımlarda bulunmayı istiyoruz.

kimse gelmemiş bu konuya sanırım yeni sınavdan çıktılar lysye hazırlık vs neyse
şimdi ben sıfırdan başlıyorum herşeye
antremanlarla matematik ve geometri setim elime geçti,inanılmaz bir şekilde heyecanla başladım
çok güzel bizim gibi sıfırdan başlayanlar için..güzelce çalışacağım,birde buna eş değerde bir soru test bulacağım

onun dışındaki dersleri ise final yayınlarının t-m setini almıştım ondan başladım 1.dergideyim

allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah

Netten konu anlatımı ve soru çözümü videolarını izleyebilirsiniz. Çok güzel konu anlatımlı siteler var. Ve konuyu bitirdiğinizde bol bol soru çözün kızlar. Yeter ki çok zorlandığınız yerde pes etmeyin gerisi gelir. Her şey insanın kendi elinde ve insanın en büyük engeli kendisi. İnsan istedikten sonra her şeyi başarır. Şimdiden başlayınca hem konular sıkıştırılmadan biter hem de çok fazla soru çözme şansınız var. Önümüzde koskoca bir sene var iyi değerlendirin. Her şey gönlünüzce olsun inşallah. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.

kimse gelmemiş bu konuya sanırım yeni sınavdan çıktılar lysye hazırlık vs neyse
şimdi ben sıfırdan başlıyorum herşeye
antremanlarla matematik ve geometri setim elime geçti,inanılmaz bir şekilde heyecanla başladım
çok güzel bizim gibi sıfırdan başlayanlar için..güzelce çalışacağım,birde buna eş değerde bir soru test bulacağım

onun dışındaki dersleri ise final yayınlarının t-m setini almıştım ondan başladım 1.dergideyim

allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah

canım bende antereamlarla matematik 1. kitabı aldım birde edebiyat ve coğrafya soru bankası aldım esen yayınlarınınkini aldım
evde çocuklar olduğu için zorlanıyorum onun için kütüphaneye üye olucam bugün ve hergün iş çıkışı 2 saat çalışmayı planlıyorum
umarım başarırız. beni matematik korkutuyor umarım korktuğum gibi olmaz
canım birde ekol hoca diye bir site var oradanda konu anlatımını dinliyorum sende bak istersen

Netten konu anlatımı ve soru çözümü videolarını izleyebilirsiniz. Çok güzel konu anlatımlı siteler var. Ve konuyu bitirdiğinizde bol bol soru çözün kızlar. Yeter ki çok zorlandığınız yerde pes etmeyin gerisi gelir. Her şey insanın kendi elinde ve insanın en büyük engeli kendisi. İnsan istedikten sonra her şeyi başarır. Şimdiden başlayınca hem konular sıkıştırılmadan biter hem de çok fazla soru çözme şansınız var. Önümüzde koskoca bir sene var iyi değerlendirin. Her şey gönlünüzce olsun inşallah. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.

ladycimm canım güzel dileklerin ve önerilerin için sağol umarım başırlı oluruz
canım sen ne yapıyorsun hazırlanıyormusun yada kazandınmı

evet canım biliyorum ekol hocayı
aslında ne yalan söyleyeyim bende matematikten korkuyorum diğer derslerden hiçbir sıkıntım yok
ben kendi işyerimizde çalışıyorum o yüzden rahatım birkaç saat fırsat yaratabiliyorum ders çalışmak için
evde çalışmam mümkün değil,ancak çocuklar erken uyursa soru çözebiliyorum o kadar

hiç ders çalışmadan türkçeden birde tarihten soru çözdüm aradan bunca yıl geömiş ve hiç ders konu çalışmamıştım
buna rağmen çok iyiydi birkaç tane yanlışım çıktı 40 sorudan..

ah şu matematiği halletsek rahatlayacağım

Back