psikoloji hakkında bilgisi olan

geceninkralicesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
3.155
3.088
133
merhabalar kafama her şeyi fazlasıyla takıyorum okb varmış bende haftaya randevu aldım ama kendini rahatsız hissediyorum haftaya kadar nasıl dayanacağım bildiğiniz rahatlatan sakinleştirici retesiz ilaç var mı

Zihninizi meskul edecek bir faaliyete başlayın.Spor da iyi gelecektir.Aktardan bitki çayları alabilirsiniz ama ilaca psikiyatrist başlatır.

Psikiyatrist yerine uzman bir psikoloğa gitmeyi deneyin, obsesif kompulsif bozukluk ilaçsız terapi ile de hallolabilir. Psikoloğum bu arada, çok çeşitli çok güncel çok güzel terapi yöntemleri var.

Bitkiler işe yarar ama uzun süreli kullanımda etki etmeye başlar.3 hafta gibi...nefes kontrolü olan sporlar yapın.pilates,yoga gibi..yürüyüş yapın kitap okuyun.

merhabakar ne gibi tedavi yöntemleri yardımcı olur musunuz...
Merhaba, ben OKB kısmından çok anksiyete olduğunu düşündüm. İkisi için de CBT (Cognitive Behavior Therapy) Türkçe ismiyle BDT(Bilişsel Davranışçı Terapi) kullanılabilir. Ne tür bir OKB var bilmiyorum ancak maruz bırakma vs yöntemleri kullanılabilir. Tam olarak sorunu bilmiyorum dediğim gibi ancak çok farklı metodlar mevcut. Hiç bir zaman direkt ilaca yönelmeyin..

ama destek almak ds hayli pahalı 1 seans 200 tl en az

ama destek almak ds hayli pahalı 1 seans 200 tl en az
Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Hastanelerde ve toplum ruh sağlığı merkezlerinde ücretsiz psikologlar görev alıyor oralara gidebilirsiniz, iyice araştırın. Psikolog denildiğinde sadece özel klinikler akla geliyor ama devletlerde de psikologlar var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…