- 24 Ekim 2017
- 3.155
- 3.088
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
OKB teşhisini kim koydu?
önceden gitmiştim doktora ama tedavimi yarım bırakmıştım ilaçlar iyi gelmeyince sürekli üstümde farklı ilaçlar denemişti bunalmıştımTeşhis randevudan önce telepatik guclerle mi konuldu ? Yoksa Google amcanin ön teşhisi mi?
merhabakar ne gibi tedavi yöntemleri yardımcı olur musunuz...Psikiyatrist yerine uzman bir psikoloğa gitmeyi deneyin, obsesif kompulsif bozukluk ilaçsız terapi ile de hallolabilir. Psikoloğum bu arada, çok çeşitli çok güncel çok güzel terapi yöntemleri var.
Merhaba, ben OKB kısmından çok anksiyete olduğunu düşündüm. İkisi için de CBT (Cognitive Behavior Therapy) Türkçe ismiyle BDT(Bilişsel Davranışçı Terapi) kullanılabilir. Ne tür bir OKB var bilmiyorum ancak maruz bırakma vs yöntemleri kullanılabilir. Tam olarak sorunu bilmiyorum dediğim gibi ancak çok farklı metodlar mevcut. Hiç bir zaman direkt ilaca yönelmeyin..merhabakar ne gibi tedavi yöntemleri yardımcı olur musunuz...
ama destek almak ds hayli pahalı 1 seans 200 tl en azMerhaba, ben OKB kısmından çok anksiyete olduğunu düşündüm. İkisi için de CBT (Cognitive Behavior Therapy) Türkçe ismiyle BDT(Bilişsel Davranışçı Terapi) kullanılabilir. Ne tür bir OKB var bilmiyorum ancak maruz bırakma vs yöntemleri kullanılabilir. Tam olarak sorunu bilmiyorum dediğim gibi ancak çok farklı metodlar mevcut. Hiç bir zaman direkt ilaca yönelmeyin..
Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Hastanelerde ve toplum ruh sağlığı merkezlerinde ücretsiz psikologlar görev alıyor oralara gidebilirsiniz, iyice araştırın. Psikolog denildiğinde sadece özel klinikler akla geliyor ama devletlerde de psikologlar var :)ama destek almak ds hayli pahalı 1 seans 200 tl en az
istanbul avrupa yakası :)Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Hastanelerde ve toplum ruh sağlığı merkezlerinde ücretsiz psikologlar görev alıyor oralara gidebilirsiniz, iyice araştırın. Psikolog denildiğinde sadece özel klinikler akla geliyor ama devletlerde de psikologlar var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?