- 23 Nisan 2019
- 53
- 25
- 18
- 28
- Konu Sahibi Piksel pikasso
Mrb arkadaşlar ben 1 buçuk yıllık evliyim bekarken yumurtalık tembelliğim vardı tedavi oldum adetim düzene girdi evlendim yine ara ara düzensizlik yaşadım ve ben evlendigimden beri kendimi hani kolay hamile kalırım diyodum tabi olmadı eesimlede bu konuyu konuşmadık hiç bir ay öncesine işte artık çocuğumuz olsun dedik ben bı muayene için Dr gittim ve dr um polikistik over im olduğunu söyledi yumurtalık yavaş çalışıyor dedi zaten adetim bir iki gün lekenme şeklinde başlıyordu neyse ben şok oldum hiç beklemiyordum peki dedim kist hamile kalmama engel mi ciddi bişey mi diye üstüne basa basa sordum hayır şuan bı engel görmüyorum dedi ama benim ilk yumurtalık tembelliği teşhisin den beri killanmam vardı ve hem bunun hemde kistin önüne geçmek için diaformin diye bı ilaç kullanmami istedi ilacı kullanıyorum yumurtlama günümü bilmiyorum akıntı takip ettim genelde akıntım oluyor bulmam çok zor yine dr la bakılacak galiba ve kan sayımı testinde testesteron hormonu olması gerekenin yani en son 0.450 olması gerekirken benim 0. 580 çıktı Dr ilacın buna da faydası olacağını söyledi ve üç ay ilaç kullanımı sonrası çocuk içinde yapabilecegimiz bişey var mı diye bakalım dedi ama benim içimde şimdi öyle bişey olustu kolayca çocuğum olmaz illa ugrasiccam diye ve sürekli arastirmaktan hikayeler okumaktan mahvoldum aynı problem ablamdada var ama onun adeti olmuyor ve kisti son evrede ondan da çok etkileniyorum onun olmadi benimde olmaz diye napicam bana biseyler söyleyin benim gibi saaglik geçmişi olup çocuk sahibi olanlar varsa lütfen yazsinlar