- 5 Mayıs 2015
- 5.011
- 6.604
-
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Soldakinin tipini yerim de, sağdaki de ağzına top bekliyormuş gibi oyuncu sanki. Siz korktuğunuz için saldırgan görüyorsunuz, ben ikisini de sevimli buluyorum. Yavru bebeklerden başlayın bence sevmeye, dişleri mama bile kesemiyor. Yavaş yavaş büyüklere geçersiniz. Dünyanın en tatlı duygularından biri, umarım tospikleri bir gün sevebilirsinizSol'da olan sevimli bı köpek aslında ama benim gözüme görünen sağdakiarkadaşınizda aynen böyle görüyordur .şu köpekleri sevenlere özeniyorum bikere bile bı köpek dokunduğumu bilmem
Soldakinin tipini yerim de, sağdaki de ağzına top bekliyormuş gibi oyuncu sanki. Siz korktuğunuz için saldırgan görüyorsunuz, ben ikisini de sevimli buluyorum. Yavru bebeklerden başlayın bence sevmeye, dişleri mama bile kesemiyor. Yavaş yavaş büyüklere geçersiniz. Dünyanın en tatlı duygularından biri, umarım tospikleri bir gün sevebilirsiniz
Sizde ışık görüyorum benAslında düşündüm yavru köpek bakmayi burda cok var sokaklarda .tam niyeti bozmuş o yavru köpegi istemiştim sonra hem annesinden ayirmak istemedim hemde astımim var evde bakamam.bahcelide değil zaten
Biz mama değilde hani şu kanat uçları oluyor ya tavukcular normalde çöpe atıyor onu haslayip sokağın kenarına döküyoruzSizde ışık görüyorum benyavruyu almayı düşünmeniz bile korkuyu yeneceğinizi gösteriyor. Aslında büyük köpeklerin yanından geçtiğinizde hiç bir şey yapmadıklarını göre göre alışırsınız ama yolunuzu değiştirmemeniz lazım bir de minik süs köpekleri daha fena, sürekli hav hav, büyük sokak köpekleri daha asil, olgun emin olun astımınız varsa kuş bile dokunur haklısınız. Sizin oradaki yavrulara mama vererek başlayabilirsiniz
Direk terapi alsınBir yakınımda köpek fobisi var normal bir korku gibi değil 3 4 metre ötede bile olsa asla yanından geçeniyor yaklaştığını düşündüğünde nefesi daralıyormuş yaklaşsa kesin ölüŕüm nefes alamam diyor öyle ki evden çıkamaz oldu sizce psikolog mu çözüm olur yoksa psikiyatri mi nefeste daralma olduğu
Terapi ile ve hipnozla çok kısa zamanda korkunun yerini sevgi alır.Direk terapi alsın
Artık işin içine başlangıç seviyesinde panik atak girmiş.Bir yakınımda köpek fobisi var normal bir korku gibi değil 3 4 metre ötede bile olsa asla yanından geçeniyor yaklaştığını düşündüğünde nefesi daralıyormuş yaklaşsa kesin ölüŕüm nefes alamam diyor öyle ki evden çıkamaz oldu sizce psikolog mu çözüm olur yoksa psikiyatri mi nefeste daralma olduğu için bana psikiyatriye gitmeli gibi geldi ama ne yapmak lazım
Bunu da dogru cevirememisizdid you mean biorezonans :)
Bunu da dogru cevirememisizbiyoah ah araştırmadan bakmadan laf sokmakya çalışmak ahhh.rezonans olmaliydi. Bioresonance kalsaydi bari hff detaylarda boğuldum
Haha yok ya cevirenlereydi lafimşimdi anladım ya, ben de bana laf soktun sandım, sorry:)
Parçalayıcı vahşi bir köpek sahibi kayınvalidem.Aynisi bende var aklım çıkıyor onları görünce çok fena bı durum . ilaçla çözüm olacağını sanmıyorum. Acaba yavru bı köpek beslesek biz buyutsek bu korkuyu yenermiyiz diye düşünmüyor değilim .ama astımim var
Parçalayıcı vahşi bir köpek sahibi kayınvalidem.
İlk gelinlik zamanlarımda bir yıl ayaklarım titrerdi evlerine gittigimde.
Sonra da ağlardım sevemiyorum belki üzülüyordur köpek yazık... Filan diye .
Bir yıl sonra yemeğini koy başını oksa diye kendimi küçük küçük zorladım bunu da binbir dua okuyarak yaptım.
Şimdi birilerine saldırırken gidip zincir takip ben bağlıyorum direğedüşün geldiğim seviyeyi
Bende öyleydim
Helal kız sana darısı bana .ben onları gördüğümde Allah'ıma kavusuyorum
İyi sağ çıkmışsınBende öyleydim
Beni on bir köpek sıkıştırdı o günden beri küçük bir köpek bile görsem tansiyonum duser kalbim hızlanır ya yığılır kalır ya kosardim ciğerlerim sökülürdu koşmanın acısındanüç gün bacaklarım agrirdi da sonrasında stresten .
Aslında hiç gördün mü bilmiyorumİyi sağ çıkmışsınbız gözümüzde abartiyoruz.halbuki köpekler insan yemez en fazla ısırır biz yer sanıyoruz..sen ne güzel duzelmissin ben aynı doktor bana diyor köpek görünce yolunu değiştirme gelde değiştirme ya yer parçalarsa beni
Sen ne diyorsun ben onu görünce ayaklarımı totomu vura vura koşuyorumAslında hiç gördün mü bilmiyorum
Köpek sana doğru havlayarak koşarken sende ona doğru kosarsan, topuklarıni totolarini vura vura kaçıyorlar geri arkalarını dönüp
Allah affetsin ya o an yanında olmak istedimSen ne diyorsun ben onu görünce ayaklarımı totomu vura vura koşuyorumbirde üstüne koşacam yurekmi yedim ben
Allah affetsin ya o an yanında olmak istedimkaldırıma yığılır kalırım gülmekten sana