Psikoloğa mı gidilmeli psikiyatriye mi ?

Sol'da olan sevimli bı köpek aslında ama benim gözüme görünen sağdaki arkadaşınizda aynen böyle görüyordur .şu köpekleri sevenlere özeniyorum bikere bile bı köpek dokunduğumu bilmem
Soldakinin tipini yerim de, sağdaki de ağzına top bekliyormuş gibi oyuncu sanki. Siz korktuğunuz için saldırgan görüyorsunuz, ben ikisini de sevimli buluyorum. Yavru bebeklerden başlayın bence sevmeye, dişleri mama bile kesemiyor. Yavaş yavaş büyüklere geçersiniz. Dünyanın en tatlı duygularından biri, umarım tospikleri bir gün sevebilirsiniz

Aslında düşündüm yavru köpek bakmayi burda cok var sokaklarda .tam niyeti bozmuş o yavru köpegi istemiştim sonra hem annesinden ayirmak istemedim hemde astımim var evde bakamam.bahcelide değil zaten

Aslında düşündüm yavru köpek bakmayi burda cok var sokaklarda .tam niyeti bozmuş o yavru köpegi istemiştim sonra hem annesinden ayirmak istemedim hemde astımim var evde bakamam.bahcelide değil zaten
Sizde ışık görüyorum ben yavruyu almayı düşünmeniz bile korkuyu yeneceğinizi gösteriyor. Aslında büyük köpeklerin yanından geçtiğinizde hiç bir şey yapmadıklarını göre göre alışırsınız ama yolunuzu değiştirmemeniz lazım bir de minik süs köpekleri daha fena, sürekli hav hav, büyük sokak köpekleri daha asil, olgun emin olun astımınız varsa kuş bile dokunur haklısınız. Sizin oradaki yavrulara mama vererek başlayabilirsiniz

Biz mama değilde hani şu kanat uçları oluyor ya tavukcular normalde çöpe atıyor onu haslayip sokağın kenarına döküyoruz annemin bahçesinde busuru kedi var oda öyle yapıyor çok oldumu bende ondan çalıyorum yada yemekte zaten tavuk falan varsa onuda mutlaka bı köşeye bırakıyoruz hiç çöpe atmiyoruz.. eşimde yavru köpekler için aynısıni demişti onlar daha fenaymis o küçücük boylarıyla. İnşallah birgün korkumu yenerim

Direk terapi alsın

Devlet hastanesinde psikayristlerin büyük bir çoğu derdini dahi dinlemeden ilacı basıp gönderiyor, üzgünüm 10 yıldır anksiyete panik atak tedavisi görüyorum, gördüğüm bu. Üstelik ruh sağlığı hastanesi şaka gibi. Şimdi psikolog randevusu aldım. Yani demem o ki; sorunun kaynağına inmek için psikolog şart. Yoksa ilaçla uyuşur, bir süre sonra başka sıkıntılar yaşar

Artık işin içine başlangıç seviyesinde panik atak girmiş.
Bir psikiyatri uzmanı görse daha verim alınabilir. Çünkü ilaç desteği gerekiyor gibi görünüyor.

Barış Muslu vardı adını yanlış hatırlamıyorsam.
Bu tarz fobiler için bir takım önerileri oluyor bir bakın derim.

Parçalayıcı vahşi bir köpek sahibi kayınvalidem.

İlk gelinlik zamanlarımda bir yıl ayaklarım titrerdi evlerine gittigimde.
Sonra da ağlardım sevemiyorum belki üzülüyordur köpek yazık... Filan diye .

Bir yıl sonra yemeğini koy başını oksa diye kendimi küçük küçük zorladım bunu da binbir dua okuyarak yaptım.

Şimdi birilerine saldırırken gidip zincir takip ben bağlıyorum direğe düşün geldiğim seviyeyi

Helal kız sana darısı bana .ben onları gördüğümde Allah'ıma kavusuyorum

Helal kız sana darısı bana .ben onları gördüğümde Allah'ıma kavusuyorum
Bende öyleydim
Beni on bir köpek sıkıştırdı o günden beri küçük bir köpek bile görsem tansiyonum duser kalbim hızlanır ya yığılır kalır ya kosardim ciğerlerim sökülürdu koşmanın acısından üç gün bacaklarım agrirdi da sonrasında stresten .

İyi sağ çıkmışsın bız gözümüzde abartiyoruz.halbuki köpekler insan yemez en fazla ısırır biz yer sanıyoruz..sen ne güzel duzelmissin ben aynı doktor bana diyor köpek görünce yolunu değiştirme gelde değiştirme ya yer parçalarsa beni

Aslında hiç gördün mü bilmiyorum
Köpek sana doğru havlayarak koşarken sende ona doğru kosarsan, topuklarıni totolarini vura vura kaçıyorlar geri arkalarını dönüp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…