hastalik için psikiyatrist evet ama ben bir sosyolog olarak diyorum ki psikologlarda kendini yetiştirsin. sizin yaptığınız konuda yorum tamamen bilinçsiz araştirmadan yorum yapmamanizi oneririm bana cahil derken sizin dustugunuz durum traji komik oluyor hipnoz bazı psikilojik rahatsızlıklar için kullanilan en güçlü tedavi biçimidir ben tekrar ediyorum bir sisyolog olarak bu bilgiyi veriyorum. siz mesleğiniz nedir bilmam ama bu konuda bilgisiz olduğunuz belli neye gore bunlari söylüyorsunuz insanlar son çare bir yere gidecekse bu onu dinleyip tuhaf yorumlar yapip gonderecek birileri olmali.. evet herkes işini iyi yapmaz sirf iyi para kazanmak için yada ailesi istediği için yada sosyal statü olsun yada sadece o bölümü tutturdu diye okuyor ve bu o kişinin mesleği oluyor vay boyle birine denk gelenin haline
kime gideilecekse gidilsin ben derimki bakilsin bu kişinin aldiği egitimlere tek okul diplomasiyla olmaz uzerine katmıştı isini sevdigi ve insanlara gercekten faydalı olmak icinmi yapiyo okul disinda farkli egitimler almismi vs. insan dediginoz karmaşık bir yapi hee son olarak eft de bilimsel bir travma anindaki duygu bosaltma yöntemdir lutfen araştırmadan yorum yapmayin