Psikolog ucretleri

baharguzeli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
338
228
103
Merhaba hanımlar. Ankara'da bir psikologa gitsem tahminen seans başına ne kadar öderim? Bilgi verirseniz cok sevinirim internette bir seyler bulamadim.

Böyle bi soruya ne cevap verebilirimm hımm bi düşüneyim :))) cevap; aptal olduğumuz için keyfimizden veriyoruz :) tatmin oldun mu ?

Ya ciddi söylüyorum dalga geçmek gibi algılamayın. Bana göre herşey kafada bitiyor yani tanımadığın birinin sana bişeyler söylemesi senin kendi yolunu bulmandan daha mı hoş daha mı kolay. Aslında insanın icindekiyle aynı şeyi söylüyorlar ve boşa para alıyorlar. Hiç gerek yok bence. Onca şey yaşadım, azcık da delirdik psikoloğa da yonlendirildim ama gitmedim, kendi kendimi iyileştirdim.

Sen hiç hayatında 2 ay boyunca sokağa çıkamadığın oldu mu ? Kim neden o kadar para verir ?? Çaresiz biri verir ...

Sen hiç hayatında 2 ay boyunca sokağa çıkamadığın oldu mu ? Kim neden o kadar para verir ?? Çaresiz biri verir ...

Canım ben ömrüm boyunca çıkmadım. Neden arkadaşlarım yok neden birileriyle oturup karşılıklı bi kahve içemiyorum neden sohbet edemiyorum diye kendimi sorguladım bazen hala sorgularım insanlardan çekiniyorum mesela ama biri anlatsın iyi dinlerim. İntihar da ettim sanırım ve beni orda psikolog çağırdı istemedim gitmek. Şimdi mutluyum, mutsuz olmamaya çalışıyorum.

Ne mutlu sana o zaman. Herkesin depresyonu, takıntıları aynı seviyede olmayabilir. Hasta olunca da evde nane limon iç o zaman 2 haftada iyileşirsin. Doktora gidersen bir kaç gün. Eğer dedigin gibi kolay olsaydı bu işin uzmanları olmazdı..

Aynen dediğin gibi yapıyorum çok çok çok ihtiyaç olmadıkça doktor yok benim hayatımda :) pozitif düşünün sadece olay orda. Hep kötü hep kötü nereye kadar. İyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…