Psikolog tavsiyesi

gul_perisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
259
72
98
35
Çekingen kişilik ve sosyal fobi alanında destek almam için iyi bir uzman tavsiyeniz var mı. nette bulamadım gidip destek alan varsa yardımcı olabilir mi... lütfen

Anladım herkes normal yada kendini iyi hisseteden dönüp arkasına bakmıyor hiç yazan olmadığına göre. yinede teşekkürler kk

Şayet İstanbul'daysanız Büyükşehir belediyesine ait ücretsiz psikolojik danışma merkezleri var.
İkametiniz neredeyse en yakın yere randevu verilir.

Şayet İstanbul'daysanız Büyükşehir belediyesine ait ücretsiz psikolojik danışma merkezleri var.
İkametiniz neredeyse en yakın yere randevu verilir.
Siz gittiniz mi hiç ilgi nasıl burada. Uzmanlık alanı içerisinde çekingenlik tedavisi olan bir yer olsun istiyorum özel klinik olabilir ancak iyi biri olması lazım

Siz gittiniz mi hiç ilgi nasıl burada. Uzmanlık alanı içerisinde çekingenlik tedavisi olan bir yer olsun istiyorum özel klinik olabilir ancak iyi biri olması lazım
kanuni hastanesinde aslı hanımı çok övüyorlar.

Ülkemizde genelde kimse iyice delirmeden psikoloğa psikiyatriye gitmiyor,o yüzden fazla rağbet görmemiştir konun
Açıkçası benim de tavsiye edebileceğim bir yer yok ama psikolog tedavisi daha uygun size,anadolu yakasında bir yere gitmiştim 160 tl idi 1 seansı.

Ben gitmedim ama iyi oldukları söyleniyor.
Bana özelden İstanbul'un neresinden olduğunuzu yazın size en yakın pdm merkezi neresi söyleyebilirim.
Ve sizde araştırabilirsiniz danışan yorumlarına bakarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…