- 2 Eylül 2009
- 259
- 72
- 98
- 35
- Konu Sahibi gul_perisi
Çekingen kişilik ve sosyal fobi alanında destek almam için iyi bir uzman tavsiyeniz var mı. nette bulamadım gidip destek alan varsa yardımcı olabilir mi... lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok düşüncelisiniz teşekkür ederimBurada herkes kendi capinda psikolog.
Onerim yok o yuzden yazmadim ama yazayim da ustlere ciksin konun.
Istanbul avrupa yakasındayım çok Yüksek fiyat olmazsa gidebilirim diye düşünüyorumHangi şehir, bütçeniz nedir...bunları yazarsanız daha çok öneri gelir.
Siz gittiniz mi hiç ilgi nasıl burada. Uzmanlık alanı içerisinde çekingenlik tedavisi olan bir yer olsun istiyorum özel klinik olabilir ancak iyi biri olması lazımŞayet İstanbul'daysanız Büyükşehir belediyesine ait ücretsiz psikolojik danışma merkezleri var.
İkametiniz neredeyse en yakın yere randevu verilir.
kanuni hastanesinde aslı hanımı çok övüyorlar.Siz gittiniz mi hiç ilgi nasıl burada. Uzmanlık alanı içerisinde çekingenlik tedavisi olan bir yer olsun istiyorum özel klinik olabilir ancak iyi biri olması lazım
Ben gitmedim ama iyi oldukları söyleniyor.Siz gittiniz mi hiç ilgi nasıl burada. Uzmanlık alanı içerisinde çekingenlik tedavisi olan bir yer olsun istiyorum özel klinik olabilir ancak iyi biri olması lazım
Bana istanbul da bir yer lazım teşekkür ederimBursa İçin Klinik Psikolog Vildan Kavak Karsan benim tavsiyem.
Alanında ve özellikle emdr konusunda çok iyi.
http://terapipsikolog.com/
Telefon:0553 910 16 16