Psikolog- psikiyatrist varsa okusun lütfen

Denizdenz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2016
20
7
86
32
özellikle aranızda psikoloji konusunda uzman varsa onlardan yorum almak isterim. Psiyatriste gidiyorum bu arada ama burada da içimi dökmek istedim. Kendimde fark ettiğim bir durum var. Ben taaa liseden b yana kime ilgi duysam, aşık olsam kendimi o erkeğin beğendiği, eskiden sevgili olduğu kadınlara benzetmeye çalışıyorum. Öyle böyle bir çalışma da değil. O Kişiler ne giyiniyorsa tıpkısını gerekirse 2. El sitelerinden bulup giymek, o kadınların mesleklerine özenmek gibi. Bu manyaklık artık beni öyle tüketti ki. Ben neden kendimi sevemiyorum? Neden yeterli bulamıyorum? İnsanların beğendiği sokakta dönüp baktığı bir kadınım. Fiziğim düzgün her zaman temiz ve bakımlı görünmeye çalışırım çok iyi okullarda okudum çok güzel de bir işim var. Bunların bilincinde olup neden hala diğer kadınlara benzeme çabam? Neden kendime değer vermiyorum da beni üzen adamları terk eden ya da bu adamların beğendiği diğer kadınların kimliğine bürünmek için böyle amansız bi savaştayım hayatımda? Problemin bu mu diyebilirsiniz ama başka kimliğe bürünüp var olmaya, birilerine tuttunmaya çalışarak yaşamanın ne denli yıprattığını anlatamam. Açıkçası Aşağılık komleksim var ve bunu aşamıyorum. Böyle bir şey yaşayan ve atlatan var mı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…