Psikolog-Psikiyatrist Önerisi

siritankiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2014
16
4
3
İstanbul
Merhaba arkadaslar.İstanbul anadolu yakasında( kadıkoy , uskudar yada umranıye olabılır ) psıkoterapi merkezi arıyorum. Önerebileceginiz biryer var mı?

Merhaba, ben Ümraniyede Varyap Meridian da SERHAT MAVRUK' tan danışmanlık almıştım uzun süre. Çok memnun kaldım. telefon numarası: 0507 214 16 86 hala ara ara gidiyorum çok başarılı, insanı dinleyen, çözüm üreten bir danışman.

Merhaba
Dediginiz uzman özel muayenahanesi mi var? Ve ucreti nefir ??Bir de sizin konunuz neydi acaba basarili dediginiz icin soruyorum

QUOTE="gizzzzzz, post: 37753731, member: 487357"]Merhaba, ben Ümraniyede Varyap Meridian da SERHAT MAVRUK' tan danışmanlık almıştım uzun süre. Çok memnun kaldım. telefon numarası: 0507 214 16 86 hala ara ara gidiyorum çok başarılı, insanı dinleyen, çözüm üreten bir danışman.[/QUOTE]
M

M[/QUOTE]

M[/QUOTE]
Merhaba daha yeni görüyorum. sorunumu burda açıklamak istemem tabiki özelden yazmaya çalıştım ama yazamadım. Özel ofisi var 250 tl seansı. Çok iyi bir dinleyici, güvenilir ben rahatça her sıkıntımı anlatabiliyorum. Tavsiye ederim:)

Merhaba, seansı ne kadar peki bi de ne sıklıkla gitmek gerekiyor?

Merhaba, seansı ne kadar peki bi de ne sıklıkla gitmek gerekiyor?
Merhaba pink blue seansı 250 tl. Ben şimdi eskisi gibi yine sık gitmeye başladım. Haftada 1 gidiyorum. Çok iyi hissediyorum kendimi. İhtiyacın varsa canım mutlaka öneririm. Görüşme aralığını Serhat beyle belirliyoruz.

Merhaba,
Aradığınız civarda var. Bir çok terapi yeri bulunuyor. Kendisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…