Cevap icin saol canim ama bu tarafta dusunuyorum karsi zor olur.anadolu yakasında bilmiyorum ama avrupa yakasında Aslı Dalan var muhteşem birisi
bikaç ay geçmiş üstünden ama belki işe yarar tavsiyem ben de zor zamanlar geçirdim isterimki herkesin ruh sağlığı yerine gelsin. Serhat mavruk ataşehirde ofisi bence bi denemelisin Çok geçmiş olsun ki geçer merak etme sen inan yeterki...Evet kizlar hic cocuk olamamis evin en buyuk cocugu, evlat esitligini
saglayamamis anne baba; 2013 yili icerisinde ikitane 20 haftalik kayipvs...
Iciniz karardi dimi herseyin ustunden 1 sene gecti ama yok toparlanamadim. Istanbul anadolu yakasinda umraniye atasehir kadikoy civari psikolog onerisi istiyorum. Gercekten dinleyip destek olabilicek ,beni bu cukurdan cikarabilicek. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Bende Berna İncekara'ya gittim. İyi ki gittim gerçekten çok özel bir psikolog. Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.Psikolog Berna İncekara`yı kesinlikle gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
Kendisinin bir süredir danışanıyım.Bana çok faydası oldu, birçok sorunumun çözülmesine ve hayatımın olumlu yönde değişmesine yardımcı oldu.Kendisinin hakkını ödeyemem,allah ondan bin kere razı olsun.
Daha öncesinde defalarca gidip de bıraktığım çoğu doktorun aksine,çok mütevazi ve Çok çok ilgili, anlayışlı, sabırlı, samimi ve güleryüzlü bir doktor.
Kendisine binlerce kez teşekkür ediyorum ve kendisini çok seviyorum.
Evet kizlar hic cocuk olamamis evin en buyuk cocugu, evlat esitligini
saglayamamis anne baba; 2013 yili icerisinde ikitane 20 haftalik kayipvs...
Iciniz karardi dimi herseyin ustunden 1 sene gecti ama yok toparlanamadim. Istanbul anadolu yakasinda umraniye atasehir kadikoy civari psikolog onerisi istiyorum. Gercekten dinleyip destek olabilicek ,beni bu cukurdan cikarabilicek. Tavsiyelerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?