• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

psikolog önerisi

BENNU__

iki melek annesi...
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2011
611
882
323
Evet kizlar hic cocuk olamamis evin en buyuk cocugu, evlat esitligini
saglayamamis anne baba; 2013 yili icerisinde ikitane 20 haftalik kayip :mad::cry:vs...
Iciniz karardi dimi herseyin ustunden 1 sene gecti ama yok toparlanamadim. Istanbul anadolu yakasinda umraniye atasehir kadikoy civari psikolog onerisi istiyorum. Gercekten dinleyip destek olabilicek ,beni bu cukurdan cikarabilicek. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Maltepe Ersoy hastanesinde vardı bitane Aslıhan Topyay. Tavsiye derim iyi bir psikolog

anadolu yakasında bilmiyorum ama avrupa yakasında Aslı Dalan var muhteşem birisi

Aksaray`da Psikolog Berna incekara var. Tavsiye edebilirim, cok iyi, ilgili biri.

Dha öncede burda bir çok arkadaşa tavsiye ettim kadıköy de dr hasan basri izgi mükemmel bir insan 0216 999 89 58 nolu tlfdan randevu alabilirsin

Serhat erkisi var umraniye de internetten gordum. Tavsiye eden var mi onu ya da baska birilerini ?? Ben de ariyorum iyi bir uzman

saglayamamis anne baba; 2013 yili icerisinde ikitane 20 haftalik kayip :mad::cry:vs...
Iciniz karardi dimi herseyin ustunden 1 sene gecti ama yok toparlanamadim. Istanbul anadolu yakasinda umraniye atasehir kadikoy civari psikolog onerisi istiyorum. Gercekten dinleyip destek olabilicek ,beni bu cukurdan cikarabilicek. Tavsiyelerinizi bekliyorum
bikaç ay geçmiş üstünden ama belki işe yarar tavsiyem ben de zor zamanlar geçirdim isterimki herkesin ruh sağlığı yerine gelsin. Serhat mavruk ataşehirde ofisi bence bi denemelisin Çok geçmiş olsun ki geçer merak etme sen inan yeterki...

Bence psikolog tan önce, iyi bir tıp merkezinde kan uyuşmazlığı (İndirekt coombs) testi yaptırman gerekir. Bana da gelebilirsin. Ama söylediğim testi yaptırınca, bence konu çok basit bir tedavi ile kapanacaktır.

Bebiş olunca da bana gelemeye bile gerek kalmaz. O senin en değerli terapistin olur.

Psikolog Berna İncekara`yı kesinlikle gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

Kendisinin bir süredir danışanıyım.Bana çok faydası oldu, birçok sorunumun çözülmesine ve hayatımın olumlu yönde değişmesine yardımcı oldu.Kendisinin hakkını ödeyemem,allah ondan bin kere razı olsun.
Daha öncesinde defalarca gidip de bıraktığım çoğu doktorun aksine,çok mütevazi ve Çok çok ilgili, anlayışlı, sabırlı, samimi ve güleryüzlü bir doktor.
Kendisine binlerce kez teşekkür ediyorum ve kendisini çok seviyorum.

Psikolog Berna İncekara`yı kesinlikle gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

Kendisinin bir süredir danışanıyım.Bana çok faydası oldu, birçok sorunumun çözülmesine ve hayatımın olumlu yönde değişmesine yardımcı oldu.Kendisinin hakkını ödeyemem,allah ondan bin kere razı olsun.
Daha öncesinde defalarca gidip de bıraktığım çoğu doktorun aksine,çok mütevazi ve Çok çok ilgili, anlayışlı, sabırlı, samimi ve güleryüzlü bir doktor.
Kendisine binlerce kez teşekkür ediyorum ve kendisini çok seviyorum.
Bende Berna İncekara'ya gittim. İyi ki gittim gerçekten çok özel bir psikolog. Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

Merhabalar canım konuyu yazalı baya olmuş ben daha yeniyim. İnşallah çocuk sahibi olmuşsundur. Umarım herşeyin gönülnce olur...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back