- 8 Kasım 2018
- 59
- 11
- 26
-
- Konu Sahibi Misafir9898
Çözemedik.... tam halloldu çözdüm diyorum bi bakıyorum çığ gibi büyüyerek karşıma çıkoyorSizin konunuzu hatırladım. Sorun eşiniz de siz de değil. Hala çözemediniz mi o sorunları ?
Eşiniz gitmeli terapiste. Siz gideceksiniz ben de sorun yok sen de sorun var der çıkar işinden.Çözemedik.... tam halloldu çözdüm diyorum bi bakıyorum çığ gibi büyüyerek karşıma çıkoyor
Asssla kabul etmiyor. Onun bi hatası suçu yokmuş ben deliymişim. Deliysem gel bide doktordan duyalım bunu sana hak vericem diyorum. Yani kocan sana deli diyo inanmıyosun elin adamı diyince mi inancaksın diyo ???? Ne alaka ne alakaa. Ya terapiste gidicez ya da boşanıcaz diyorum defol git o zaman diyoŞöyle ki adamın bazı probleri(niz) olduğunu kabul edip değiştirmeye, düzeltmeye çalışması istekli olması gerek. Çift terapisine tek giderseniz bir fayda görmezsiniz kiEşiniz çaba koymaya yanaşmıyorsa ya geliceksin problemleri düzelticez ya da artık ben yokum çıkıp gidicem diyeceksiniz. Maalesef daha orta bir yol göremiyorum.
Onu da yaptımBence buraya yaz
Psikologu aratmazlar sana
İşin içinden çıkmasına gerek bile yok. Ona göre hep o haklı zatenEşiniz gitmeli terapiste. Siz gideceksiniz ben de sorun yok sen de sorun var der çıkar işinden.
O zaman açık konuşayım. Bu adamı terapistte kurtaramaz. Kendinizi ezdirmeyin. Boşanmayı düşünmüyorsunuz sanırım çünkü ?İşin içinden çıkmasına gerek bile yok. Ona göre hep o haklı zaten
Düşünüyorum ama boşandıktan sonrasını daha da çok düşünüyorum. Çok pişman olucak biliyorum. Bende eşimi çok seviyorum kalbime s*çayım neyini seviyorum hala nasıl seviyorum bilmiyorum. Ondan çok çok çok soğumam lazım ki hemen gidip dava açayım. Yaptığı her şeye rağmen ondan bi türlü soğuyamıyorum. O yüzden pişman olur muyum korkusu çok fazla. Gözlerimdeki perdenin açılması kalkması lazımO zaman açık konuşayım. Bu adamı terapistte kurtaramaz. Kendinizi ezdirmeyin. Boşanmayı düşünmüyorsunuz sanırım çünkü ?
Pişman olsa ne olmasa ne. Size hayatı evli iken zehir ettikten sonra. Nesini seviyorsunuz bilemem artık. Stockholm sendromunu duymuşsunuzdur. Bir araştırın. Ayrıca boşanırsanız o perde kendiliğinden kalkar.Düşünüyorum ama boşandıktan sonrasını daha da çok düşünüyorum. Çok pişman olucak biliyorum. Bende eşimi çok seviyorum kalbime s*çayım neyini seviyorum hala nasıl seviyorum bilmiyorum. Ondan çok çok çok soğumam lazım ki hemen gidip dava açayım. Yaptığı her şeye rağmen ondan bi türlü soğuyamıyorum. O yüzden pişman olur muyum korkusu çok fazla. Gözlerimdeki perdenin açılması kalkması lazım