çok üzücü nerden buldu beniAnnem var gecmiyor malesef.
Komsumunda var eczaci bi karisim vermis onu kullaniyor bayaa bir farketmis.stresten oldugunu biliyorum.bir de sicaga gunese maruz kalma.çok üzücü nerden buldu beni
Komsumunda var eczaci bi karisim vermis onu kullaniyor bayaa bir farketmis.stresten oldugunu biliyorum.bir de sicaga gunese maruz kalma.
Benim tek canimi sikan bu yüzüm başka hic derdim.yok evet vardı yok değildi. Ama hepsini atlattım çok şükür düşündüğüm hiçbirşey yokelbet doktor teşhisi ilacı önemli
ancak bir de su var
yakın zamanda psikolojik olarak sizi zorlayan ne oldu bunu düşünün??
şimdiye kadar çok dert etmediğiniz ama yeni yeni der olan bir şey
ne olabilir ?
bu meseleyle barışıp kafanızda kalbinizde çözerseniz doktor takibi yanında umarım şifaya kavuşursunuz
Benim tek canimi sikan bu yüzüm başka hic derdim.yok evet vardı yok değildi. Ama hepsini atlattım çok şükür düşündüğüm hiçbirşey yok
Bak senin gibi güzel yazanlar var birde senden bir önceki yorumlar var bunları gördükçe iyice bitiyorum. Verdiği kremler hiçbir ise yaramıyor hep akne ve kızarıklık.kremi veriyorlar akne yokki kırmızı kabarcık var birkaç tane içi dolu değil. 10 Gun.oldu be canım biraz iniyor sonra yenidenn yüzüm benek benek kırmızı deliricek gibiyim inan napcam bilmiyorumçok geçmiş olsun. bende de 2 sene önce durduk yere çıktı. ilk baş cok korkmuştum gül hastalığı dedi doktor bir krem bir ilaç verdi bir haftada geçti. sonra her bahar cıkmaya başladı artık ilgilenmiyorum 2 3 haftada kendiliğinden geçiyor. krem bile kullanmıyorum. dert etme internette yazılanları da okuma sakın
Yani yüzümüz sabitmi kaldı hep sivilce ve kizarikmi8. Sınıftan beri gül hastalığı olan biriyim saçım da sedef çıktı ve yaşamayı öğrendim artık taktikca çoğalıyor maalesef bir çözümü yok dışarıda kesin çözüm vaatlerine .inanma kartal araştırma ya gittim mallesef çözümü yook atak dönemleri stres tetikliyor maalesef ki çok geçmiş olsun
Yani yüzümüz sabitmi kaldı hep sivilce ve kizarikmi
Hicbir doktor bunu.demiyo su kadar zaman sürer geçer demiyorlar hep boyle kalacak yüzüm diye kendimi yiyorumYook kuzum belli dönemlerde çıkıyor ve gciyr. Ama sıkıntı yaptıkça çoğalır
Hicbir doktor bunu.demiyo su kadar zaman sürer geçer demiyorlar hep boyle kalacak yüzüm diye kendimi yiyorum