psikojim alt ust oldu kizim yuzunden;(((( yardim lutfen

ruhlar alemi

en buyuk cezaevi cahil insanin kafasinin icidir..
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
125
29
30
Merhaba ablalarim yine kizimla ilgili bir konu ya Ben cok yoruldum yiprandim aglamaktan artik Hal kalmadi Kizim 13 aylik 6 aylik kilosu 7.500 du hala ayni yeme yok sifir istah anca bir iki kasik oda ac birakicam anca o kadar kucuk zayif ki herkez bakamiyorsun diyor esim cok kiziyor kv yine oylee kizimdan daha kucuk bebekler var kizimin iki Kati esim onlari goruyor daha cok kiziyor o anneler kadar olamiyorsun bn kv Ile birlik oturuyorum evim karabalik gelen giden temizlik derken kizima vakit ayiramiyordum oda bana yardim etmiyordu doktora goturdum bisi olmaz diyor nasil istahi acilir ne kilo yapar nasil yedire bilirim bu gidisle kafayi yicem yoksa ;((

Doktorun dediğinden çıkma sen. Anne sütü alıyorsa iyi. Almıyorsa en azından yediğinde faydalı şeyler yedirmeye çalış ki gerekli vitaminleri alsın

Sabah emiyor kahvalti yarim yumurta bir dilim beyaz peynir oglen iki corba kasigi corba yogurtlu aksam bir but sonra yatana kdar meme baska bisi yok meyve yemmez

Bence fena değil yediği şeyler. Diş çıkardığı için yemiyor olabilir. Damakları falan acıyor olabilir.

Ablamın kızı da öyleydi, yemiyordu ve zayıftı, 15-16 aylıkken 8 kilo falandı. 2 yaşından sonra toparlamaya başladı ama hala daha zayıf bir çocuk ama bu çokta kötü birşey değil, kilolu olması daha zararlı. Ablam küçükken kaç doktora götürdü hepsi boyu normal kilosu az olsada sıkıntı yok dedi.

Benim kızımda mesela çok kilolu değil bir de yazın iştahı azaldı ve zayıfladı. Ayrıca bu çocuğun yapısıyla da ilgili yiyip kilo alamayan çocuklarda var, ya da 2 yaşında 8-9 kilo olanlar. Ama sağlıklılar.

Yiyeceği yemekleri araştır. Mesela çikolata severler ya, ben bazen peynir yemeyince mecbur kalıp ekmeğin üstüne krem peynir sürüp onun üstüne az çokokrem sürüyor öyle yediriyordum.

Bir de işi bırak kızınla ilgilen canım, kv iş yapmıyorsun derse de kızımla ilgilenmiyomuşum ya ilgilenmek için işleri azalttım de. Gelen giden de bakmasın arkadaş. Biraz kendini ezdirme, ne eşine ne kv'ne. Bu senin suçun değil, çocukların iştahsızlığından şikayetçi birçok anne var emin ol. Obez çocuktan çok zayıf çocuk dolu ortalık...

hem is,temizlik sizde hem bebek bakimi. oh ne ala !
torunlarina baktiklari kadar konussunlar. nasil sacma bi aileye denk gelmisiniz ya:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…