Ablamın kızı da öyleydi, yemiyordu ve zayıftı, 15-16 aylıkken 8 kilo falandı. 2 yaşından sonra toparlamaya başladı ama hala daha zayıf bir çocuk ama bu çokta kötü birşey değil, kilolu olması daha zararlı. Ablam küçükken kaç doktora götürdü hepsi boyu normal kilosu az olsada sıkıntı yok dedi.
Benim kızımda mesela çok kilolu değil bir de yazın iştahı azaldı ve zayıfladı. Ayrıca bu çocuğun yapısıyla da ilgili yiyip kilo alamayan çocuklarda var, ya da 2 yaşında 8-9 kilo olanlar. Ama sağlıklılar.
Yiyeceği yemekleri araştır. Mesela çikolata severler ya, ben bazen peynir yemeyince mecbur kalıp ekmeğin üstüne krem peynir sürüp onun üstüne az çokokrem sürüyor öyle yediriyordum.
Bir de işi bırak kızınla ilgilen canım, kv iş yapmıyorsun derse de kızımla ilgilenmiyomuşum ya ilgilenmek için işleri azalttım de. Gelen giden de bakmasın arkadaş. Biraz kendini ezdirme, ne eşine ne kv'ne. Bu senin suçun değil, çocukların iştahsızlığından şikayetçi birçok anne var emin ol. Obez çocuktan çok zayıf çocuk dolu ortalık...