Merhabalar daha öncede psikoloji etiketinde konu açmıştım. Ben psikiyatristimle 3 ayda bir görüşüyorum. Gelecek ay yine gideceğim. İşini iyi yapan biri oldugunu da pek dusunmuyorum bu sebepten dolayı aslında kendisine negatif bir his ve kıskançlıkta besliyorum bana davranışlarından ötürü. Bu durumdan dolayı kendisine sıkıntılarımı yeteri kadar anlatamadım yanlıs anlattığım şeyler oldu. Ozellikle odada yanında stajyer ogrencisi bulundurması beni cok rahatsız ediyor. Ayrıca son gittigimde nefretle baktığını hissettim belki de bana oyle gelmiştir. Hic konuşmadan, başkasını dinlerken uzun süre gözlerimin icine baktı yan yan bana dönüp. Daha sonra başını öne eğdi aralıklarla kirpik altından baktı. Etkilenme durumum fazla degil ancak ciddi anlamda negatif bir enerji aldım. İlk defa böyle birşey hissediyorum. Düzelmiş dahi degilim aslında. Doktor değiştiremem ailem sebebiyle. Ne düşünüyorsunuz doktor hakkında? Ve benim kendimi nasıl toparlamam ve anlatmam gerek bu konuda? Basına boyle bir olay gelen var mı