Psikiyatristimden etkilendiğimi hissediyorum

UluTurk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2017
64
7
1
Merhabalar daha öncede psikoloji etiketinde konu açmıştım. Ben psikiyatristimle 3 ayda bir görüşüyorum. Gelecek ay yine gideceğim. İşini iyi yapan biri oldugunu da pek dusunmuyorum bu sebepten dolayı aslında kendisine negatif bir his ve kıskançlıkta besliyorum bana davranışlarından ötürü. Bu durumdan dolayı kendisine sıkıntılarımı yeteri kadar anlatamadım yanlıs anlattığım şeyler oldu. Ozellikle odada yanında stajyer ogrencisi bulundurması beni cok rahatsız ediyor. Ayrıca son gittigimde nefretle baktığını hissettim belki de bana oyle gelmiştir. Hic konuşmadan, başkasını dinlerken uzun süre gözlerimin icine baktı yan yan bana dönüp. Daha sonra başını öne eğdi aralıklarla kirpik altından baktı. Etkilenme durumum fazla degil ancak ciddi anlamda negatif bir enerji aldım. İlk defa böyle birşey hissediyorum. Düzelmiş dahi degilim aslında. Doktor değiştiremem ailem sebebiyle. Ne düşünüyorsunuz doktor hakkında? Ve benim kendimi nasıl toparlamam ve anlatmam gerek bu konuda? Basına boyle bir olay gelen var mı

Cinsiyeti ne? Doktorun

Stajyer siz istemediğiniz takdirde görüşmede bulunamaz, istemediğinizi belirtebilirsiniz.
Eğer verim almanızı engelleyecek düzeyde hissediyorsanız, üzgünüm terapinin size yararı değil zararı olur. Psikoloğunuzla hissettikleriniz hakkında fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Beraber bir çözüm bulabilirsiniz.

dun de baska bir konunda okumustum bu ayrintiyi seni bayagi etkilemis olumsuz olarak;bi gorusmende"bazen olmadik bisey soyluyorum ve insNlarin yanlis anlamasina sebep oluyirum ayni sizin diger gorusmemde beni yanlis anlayip sinirli bakmaniz gibi"de o zaten orada aciklar gercekte oyle bisey varsa

Odada kaç kişisiniz ?
Başkasını dinlerken size baktığını yazmışsınız , stajyer dışında başkası da mı var ?
Size bir yararı yoksa neden hala gidiyorsunuz ?
Kendisine hissettiklerinizi açıkça söyleyin .

Acaba tedavi adına siz birşey anlatırken tavırlarınızı görmek için izliyor olabilir mi gizliden?

Belki de mimiklerinizi inceliyordur.Sonuçta el hareketlerimiz bile önemlidir bazı sorunlarda

Odada 3 kişiyiz, stajyer, ben ve doktor. İlk once zaten doktorla konuşuyoruz daha sonra babamı bilgilendirmek için durumum hakkında babamı çağırdı. Babamı dinlerken vücudunu bana döndü ama sadece gözlerime baktı el hareketlerimi kontrol ettiğini zannetmiyorum bu yüzden. Daha sonra benim rahatsız olduğumu anladı başını öne eğdi ama aralıklarla kirpik altından bakmaya devam etti. Gözlerinde negatif bir enerji aldığımı hissettim

Acaba tedavi adına siz birşey anlatırken tavırlarınızı görmek için izliyor olabilir mi gizliden?
O an ben birşey anlatmıyorum babam konuşuyordu bir an vucudunu bana dondu babamı dinlerken ve gozlerime 7-8 saniye bakmaya başladı. Ne ellerime baktı ne de vücut hareketlerime sadece gözlerime bakıyordu. O an babam hâlâ konuşuyordu ama cevap vermiyordu , verse bıle vücudu bana dönüktü. Daha sonra rahatsız olduğumu anladı ve başını öne eğdi babama cevap verirken başı öne eğikti ve babama bakmıyordu çoğu zaman. Aralıklarla kirpik altından baktı ama bakmamaya çalıştı sonra. Bir şey düşünüyor gibiydi.

Belki de mimiklerinizi inceliyordur.Sonuçta el hareketlerimiz bile önemlidir bazı sorunlarda
babam konuşuyordu bir an vucudunu bana dondu babamı dinlerken ve gozlerime 7-8 saniye bakmaya başladı. Ne ellerime baktı ne de vücut hareketlerime sadece gözlerime bakıyordu. O an babam hâlâ konuşuyordu ama cevap vermiyordu , verse bıle vücudu bana dönüktü. Daha sonra rahatsız olduğumu anladı ve başını öne eğdi babama cevap verirken başı öne eğikti ve babama bakmıyordu çoğu zaman. Aralıklarla kirpik altından baktı ama bakmamaya çalıştı sonra. Bir şey düşünüyor gibiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…