- 14 Kasım 2014
- 665
- 739
- 36
-
- Konu Sahibi Uniqueangel
Daha onceki konumu okuyanlar bilir bosanmak icin ailemin yanina gelmistim. Bugun psikiyatriste gittim ewliligimi esimi kendimi anlattim. Bana dedigi ben sana bosan yada bosanma diyemem ona sen karar vereceksin ama degerlendirme olarak esin seni sindirmis ve sana es olarak deger vermiyor. Sende kaygi bozuklugu ozguven eksikligi yaratmis. Esin takintili ve kisilik ve duygu problemi var dedi. Sen cok altlarda kalmissin o senden yukarda dedi. Cocugun icin sagliksiz bi ortam dedi. Bana ilac verdi 1 ay sonra tekrar gel dedi. Kizlar napayim sizce kesin bosanmalimiyim. Kendime cok uzuldum ben okadar guclu cesaretli bi kizdimki ewlenmeden once ozguvenim cok yuksekti. Simdi halime bakin. 3.5 yillik bi ewlilik anca bukadar psikoloji bozabilir
Esim surekli beni elestiren kafasinda yarattigi bayan kiligina girmemi isteyen biri. Kadinlarin cinsellik temizlik coxuk disinda hicbir ise yaramadigini kadinlarin basit akilsiz varliklar oldugunu savunan ve dayagin cennetten cikma olduguna inanan biri. Asla beni oven hic bisey soylememistir surekli elestirir. Asla dinlemez beni ciddi derecede egoist iskolik. Ve oglumun ona benzemesini aslaistemiyorum. Oglum icin bunkarari vermek istiyorum. Beni etkilemezmi hayatimi etkilediEşin takıntılıysa kötü,
Ne gibi takintilari var ve bunlar seni nasil etkiliyor?
Aynı Dr. 'a esiniz gidip iliskinizi anlatsaydi sizce eşinize sizin için ne Derdi?
Iliskilerde birbirimize ayna tutariz.
Aynadaki goruntunuzden esinizi sorumlu tutuyorsunuz ya peki adam kendi aynasindaki görüntüden hoşnut olsa sonuç böyle mi Olurdu?
Esim surekli beni elestiren kafasinda yarattigi bayan kiligina girmemi isteyen biri. Kadinlarin cinsellik temizlik coxuk disinda hicbir ise yaramadigini kadinlarin basit akilsiz varliklar oldugunu savunan ve dayagin cennetten cikma olduguna inanan biri. Asla beni oven hic bisey soylememistir surekli elestirir. Asla dinlemez beni ciddi derecede egoist iskolik. Ve oglumun ona benzemesini aslaistemiyorum. Oglum icin bunkarari vermek istiyorum. Beni etkilemezmi hayatimi etkiledi
Ama böyle bir adamla yaşamak resmen işkenceEsim surekli beni elestiren kafasinda yarattigi bayan kiligina girmemi isteyen biri. Kadinlarin cinsellik temizlik coxuk disinda hicbir ise yaramadigini kadinlarin basit akilsiz varliklar oldugunu savunan ve dayagin cennetten cikma olduguna inanan biri. Asla beni oven hic bisey soylememistir surekli elestirir. Asla dinlemez beni ciddi derecede egoist iskolik. Ve oglumun ona benzemesini aslaistemiyorum. Oglum icin bunkarari vermek istiyorum. Beni etkilemezmi hayatimi etkiledi
Esim surekli beni elestiren kafasinda yarattigi bayan kiligina girmemi isteyen biri. Kadinlarin cinsellik temizlik coxuk disinda hicbir ise yaramadigini kadinlarin basit akilsiz varliklar oldugunu savunan ve dayagin cennetten cikma olduguna inanan biri. Asla beni oven hic bisey soylememistir surekli elestirir. Asla dinlemez beni ciddi derecede egoist iskolik. Ve oglumun ona benzemesini aslaistemiyorum. Oglum icin bunkarari vermek istiyorum. Beni etkilemezmi hayatimi etkiledi
Psikolog ve psikiyatrist arkadaşları olan biri olarak yazıyorum.Psikolog dinler akıl verir olması gereken düşüncelere sevkeder.Diğeri ise sadece dinler ve ilaç verir.İkisinden aynı anda destek almanız gerek.Daha onceki konumu okuyanlar bilir bosanmak icin ailemin yanina gelmistim. Bugun psikiyatriste gittim ewliligimi esimi kendimi anlattim. Bana dedigi ben sana bosan yada bosanma diyemem ona sen karar vereceksin ama degerlendirme olarak esin seni sindirmis ve sana es olarak deger vermiyor. Sende kaygi bozuklugu ozguven eksikligi yaratmis. Esin takintili ve kisilik ve duygu problemi var dedi. Sen cok altlarda kalmissin o senden yukarda dedi. Cocugun icin sagliksiz bi ortam dedi. Bana ilac verdi 1 ay sonra tekrar gel dedi. Kizlar napayim sizce kesin bosanmalimiyim. Kendime cok uzuldum ben okadar guclu cesaretli bi kizdimki ewlenmeden once ozguvenim cok yuksekti. Simdi halime bakin. 3.5 yillik bi ewlilik anca bukadar psikoloji bozabilir