Psikiyatri randevusu isyerinden izin

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
1.861
-145
68
41
Geçen psikiyatri seansini whatsuptan yapmıştım.verim alamadım.baska birini araştırdım.ttaaaaa 11 nisana randevu verildi.400 lira 45 dakika muayene.bu hafta için olsaydı iyi olurdu ama boşluk bulamadım.goruntulu konuşmak da istemedim.
Izin alma sorunu nasıl olacak.surekli bisiler çıkıyor.utaniyorum artık.
Kizlar saka maka ilaçlar iyi geldi.hatta daha sabırlı daha verimli daha net düşünebilen bir insan oldum.hersey beyin kimyası ile ilgili imiş.onu anladım.psikolog da iyiydi ama psikiyatri gerçekten bana iyi geldi.

Sağlık sonuçta tabi izin alacaksın sıkıntı etme bence. İlaçların iyi geldiyse devam et ve terapi ile destekle

Çok sevindim ilaçların iyi gelmesine.
İç çıkışına yakın bir saatte isteyeceksin yapacak bir şey yok.
Birşeyler çıkıyor dediğin ne bilmiyorum ama öncelik sağlık.

izin konusunu bilmiyorum ama madem ilaçlarından memnunsun niye başka dr arayışındasın? psikoterapi için psikoloğa da gitmeni öneririm. senin istediğin tarzda dr da var ama 400 liraya çok zor onu bulman. aslında biliyorum boşuna yazdığımı, fikrini değiştirmeyeceğini ama yine söyleyeyim. dr. değiştirme, neyse senin verim dediğin şey doktorunla paylaş sonra psk tavsiyesi al ve ona bağlı kal. rahatsızlığının bir parçası bu, dünyaya güvensizlik ve şüphelerinde, kaygılarında haklı olma ihtimalin çok düşük. kıpraşmadan dur! sık dişini biraz.

Randevularını mesai dışına ayarlamaya çalış, eğer olmuyorsa da izin almak senin yasal hakkın, her ay aynı güne gelmemesine özen göster, kimsenin sana neden doktora gidiyorsun demeye hakkı yok. Ayakta tedavi beyan formu doldurusun olur biter

ben sana diyim o psikolog sana iyi gelmemiş

Çözümsüz değil.
Şu an iyi olmadığınız belli.
Böyle ne kendinize, ne işinize faydanız olmayacak.
Bir şekilde yasal haklarınızdan faydalanacaksınız.
Psikiyatriye gittiğim bilinsin istemiyorum.son derece doğal ama bazı insanlar gerçekten acımasız.dolayisiyla yalan söyleyeceğim ve bu çok rahatsız ediyor.ve bu yalanı en az altı ay boyunca her ay söyleyeceğim.bu son derece zor

Kadın hastalıkları de geç o zaman, onun ardını soramazlar, yadırgamazlar da. Zor falan değil bu konuda yalan söylemek, kendi iyiliğin için yapıyorsun

Yüz yüze konusunda tecrübem yok ben en baştan beri online devam ediyorum
Aslında düşündüm online ama ben sosyal fobiliyim.yani ev ortamında fiziksel belirti ortaya çıkmaz.bizzat doktorun yanına gidicem en az altı ay.bir durumumu görsün.sonra online devam ederim

Aslında düşündüm online ama ben sosyal fobiliyim.yani ev ortamında fiziksel belirti ortaya çıkmaz.bizzat doktorun yanına gidicem en az altı ay.bir durumumu görsün.sonra online devam ederim
Bana da ekran çok zor gelmişti başta bi heyecan kasıntı oluyordu da alıştım sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…