- 20 Ocak 2021
- 1.861
- -145
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Sağlık sonuçta tabi izin alacaksın sıkıntı etme bence. İlaçların iyi geldiyse devam et ve terapi ile destekleGeçen psikiyatri seansini whatsuptan yapmıştım.verim alamadım.baska birini araştırdım.ttaaaaa 11 nisana randevu verildi.400 lira 45 dakika muayene.bu hafta için olsaydı iyi olurdu ama boşluk bulamadım.goruntulu konuşmak da istemedim.
Izin alma sorunu nasıl olacak.surekli bisiler çıkıyor.utaniyorum artık.
Kizlar saka maka ilaçlar iyi geldi.hatta daha sabırlı daha verimli daha net düşünebilen bir insan oldum.hersey beyin kimyası ile ilgili imiş.onu anladım.psikolog da iyiydi ama psikiyatri gerçekten bana iyi geldi.
Randevularını mesai dışına ayarlamaya çalış, eğer olmuyorsa da izin almak senin yasal hakkın, her ay aynı güne gelmemesine özen göster, kimsenin sana neden doktora gidiyorsun demeye hakkı yok. Ayakta tedavi beyan formu doldurusun olur biterGeçen psikiyatri seansini whatsuptan yapmıştım.verim alamadım.baska birini araştırdım.ttaaaaa 11 nisana randevu verildi.400 lira 45 dakika muayene.bu hafta için olsaydı iyi olurdu ama boşluk bulamadım.goruntulu konuşmak da istemedim.
Kizlar saka maka ilaçlar iyi geldi.hatta daha sabırlı daha verimli daha net düşünebilen bir insan oldum.hersey beyin kimyası ile ilgili imiş.onu anladım.psikolog da iyiydi ama psikiyatri gerçekten bana iyi geldi.
Geçen psikiyatri seansini whatsuptan yapmıştım.verim alamadım.baska birini araştırdım.ttaaaaa 11 nisana randevu verildi.400 lira 45 dakika muayene.bu hafta için olsaydı iyi olurdu ama boşluk bulamadım.goruntulu konuşmak da istemedim.
Haftasonu çalışmıyor.10.00 16.00 arasi h.iciÇok sevindim ilaçların iyi gelmesine.
İç çıkışına yakın bir saatte isteyeceksin yapacak bir şey yok.
Birşeyler çıkıyor dediğin ne bilmiyorum ama öncelik sağlık.
Haftasonu çalışmıyor.10.00 16.00 arasi h.ici
Psikiyatriye gittiğim bilinsin istemiyorum.son derece doğal ama bazı insanlar gerçekten acımasız.dolayisiyla yalan söyleyeceğim ve bu çok rahatsız ediyor.ve bu yalanı en az altı ay boyunca her ay söyleyeceğim.bu son derece zorÇözümsüz değil.
Şu an iyi olmadığınız belli.
Böyle ne kendinize, ne işinize faydanız olmayacak.
Bir şekilde yasal haklarınızdan faydalanacaksınız.
Kadın hastalıkları de geç o zaman, onun ardını soramazlar, yadırgamazlar da. Zor falan değil bu konuda yalan söylemek, kendi iyiliğin için yapıyorsunPsikiyatriye gittiğim bilinsin istemiyorum.son derece doğal ama bazı insanlar gerçekten acımasız.dolayisiyla yalan söyleyeceğim ve bu çok rahatsız ediyor.ve bu yalanı en az altı ay boyunca her ay söyleyeceğim.bu son derece zor
Yüz yüze olan iletişimin yerine hiçbişi geçemez.Online niye devam etmiyorsun psikiyatristine online devam etsen
Yüz yüze konusunda tecrübem yok ben en baştan beri online devam ediyorumYüz yüze olan iletişimin yerine hiçbişi geçemez.
Aslında düşündüm online ama ben sosyal fobiliyim.yani ev ortamında fiziksel belirti ortaya çıkmaz.bizzat doktorun yanına gidicem en az altı ay.bir durumumu görsün.sonra online devam ederimYüz yüze konusunda tecrübem yok ben en baştan beri online devam ediyorum
Bana da ekran çok zor gelmişti başta bi heyecan kasıntı oluyordu da alıştım sonra.Aslında düşündüm online ama ben sosyal fobiliyim.yani ev ortamında fiziksel belirti ortaya çıkmaz.bizzat doktorun yanına gidicem en az altı ay.bir durumumu görsün.sonra online devam ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?