Anksiyeteniz var sanirim.yasadiginiz o titremeleri degisik fiziksel tepkileri anksiyetede yapabilir ilacta yapmis olabilir.diger arkadaslarinda dedigi gibi her ilac herkeze iyi gelmez.yada bana iyi gelen sana sana iyi gelen bana iyi gelmez.bahsettiginiz ilaci bir hafta kullandim ben cok mutluluk verdi ama hic uyuyamadim.o kadar dinctimki uykum bile gelmiyordu yani sabahliyordum.biraz izleyip dr.a danisin.
yani anlatamadim acikcasi titreme diyince ellerin titrer sinirden falan oyle degil.heyecan varsanki vucudumda elllerimde oyle titrer gibi heyecanli ama oyle gozle gorunur bir titreme degil.insllah antabilmisimdir :)
bugun ucuncu gun ve bugun ara ara oldu dun agiz kurulugu oldu baska bir belirtisini gormedim daha
O ilaç yoksuluğunda olur(ben sizi anladım) gece içip gündüz kullanmıyor olabilir misiniz ya da gündüz kullanıp geç yatıyor olabilirsiniz ilk bir kaç saat ya da etkisi bitince olur muhtemelen nadir ilaç kullananlardansınız doktorunuza danışın ama zaman la geçer kullandığınız saatleri alışma döneminde uyanık olduğunuz vakitlere göre ayarlayın
O ilaç yoksuluğunda olur(ben sizi anladım) gece içip gündüz kullanmıyor olabilir misiniz ya da gündüz kullanıp geç yatıyor olabilirsiniz ilk bir kaç saat ya da etkisi bitince olur muhtemelen nadir ilaç kullananlardansınız doktorunuza danışın ama zaman la geçer kullandığınız saatleri alışma döneminde uyanık olduğunuz vakitlere göre ayarlayın
bu ilaci icerken bazen enerji patlamasi hemen ardindan uyku hali kabina sigamama. kalp atisi hizlanmasi ve sicak basmasi yasadinizmi. sabahtan beri yaniyorum icerden