bende ondan korkuyorum kilo almaktan . dr istah keser dedi ama bende kesin kesmez :)Aslında bu soru çok da doğru değil.
Çünkü ilaçlar herkeste aynı etkiyi göstermez.
Ben de kullandım o ilacı.
Çok iştahımi açtı.Kilo aldım.
Sizin söylediğiniz durumla karşılaşmadım.
Sonra doktoruma söyledim.
O da sağolsun değiştirdi hemen.
İlacın yan etkisini hissediyorsaniz doktorunuza hemen söyleyin.Özellikle psikiyatri ilaçları ihmale gelmez bana göre.
cevremdede hep bu tarz tavsiyeler aliyorum. fzzla yalniz kaldim uzak bir ilceye geldik arkadaslarimdan baya uzak kaldim maddi durumda derken okadar asosyal oldumki. butun gun oglumla beraberiz hicbir sosyal aktivite yok ondan vazgectim biraz kendimden.heveste kalmadi istekte. herhalde bu bosluktan dahada cok takiyorum cocugu. hastaliklariniBen açıkcası sizin ilaçlık biri olduğunuzu düşünmedim. Keşke önce terapi yoluna gitseydiniz. Çünkü sizinki her annenin yaşadığı endişelerin biraz fazlası gibi duruyor..
Şimdi psikiyatrinin kapısından girince ilacı dayıyorlar insanlara. Bu çok vahim bir durum almaya başladı.
Sorunla yüzleşmeyip, hissetmeyip, umursamayıp üstünü kapattırmaya yönelik bir tedavi uyguluyorlar.
Herkese yapılmamalı bu. Daha kritik durumda olanlar için olmalı ilaçlı tedavi..
Bence önce maneviyata yönelip kafanızı meşgul edecek hobi edinmeye bakın derim. Ve mutlaka bu endişelerinize sebep olan şeyi bulmak için terapi görün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?