- 17 Ekim 2010
- 2.999
- 2.304
- 248
merhabalar uzun zamandir cok streliyim kolay sinirleniyorum ve surekli kotu seneryolar yaziyorum . hep kotu birsey oluyo ozellikle cocuguma.gece yastiga kafama koydugum an basina bisey gelecek korkusuyla bir basliyorum hicbirsey yokken aglicak hale getiriyorum kendimi. artik kendimden sıkıldim . vede mesela ateslendi birden karnim bile trpki verio agrilar girio okadar cok vucuduma yansiyoki steresim. sanirim hamilelik dogum ve uc yildir evde olmak yapti bilmiyorum gece gunduz hala rahat bir uyku uyuyamak vede bian cocugumu birakip bir aktivite yapmamak yapti.
neyse konu bu degil dr ilac verdi adi yaziliyormu bilmiyorum. p...c ile baslayan vede damla verdi oda v... ile baslio. ucgun oldu baslayali. ama ben daha bi stresliyim. elelrim titrio gibi ama disardan gorunur bir titreme degil. heyecanli gibiyim.acaba yan etkisimi yasayan varmi arabizda bu etkiler normalmi
neyse konu bu degil dr ilac verdi adi yaziliyormu bilmiyorum. p...c ile baslayan vede damla verdi oda v... ile baslio. ucgun oldu baslayali. ama ben daha bi stresliyim. elelrim titrio gibi ama disardan gorunur bir titreme degil. heyecanli gibiyim.acaba yan etkisimi yasayan varmi arabizda bu etkiler normalmi