Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar merhabalar , iyi bir psikiyatri doktor arayışındayım İstanbulda Daha önce giden , çevresinde gidip memnun kalan olursa buradan veya özelden yazarsa ben çok sevinirim
kızlar merhabalar , iyi bir psikiyatri doktor arayışındayım İstanbulda Daha önce giden , çevresinde gidip memnun kalan olursa buradan veya özelden yazarsa ben çok sevinirim
İstanbuldaki devlet psikiyatristlerinden hiç verim alamadım şu an bahçelievler medical parkta yeşim ruhat kutluyla görüşüyorum çoğunlukla kaygı/kişilik bozuklukları alanında çalışıyor ve sizi anlamaya çok önem veriyor.Bütçeniz kısıtlı değilse özel hastane olarak burayı önerebilirim ulaşımı da çok kolay metro metrobüs ile