PSİKİYATRİ BELİNDA MAŞALI

selda800

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
126
18
36
Arkadaşlar surp pirgiç hastanesinde çalışıyor doktor gittim hiç memnun kalmadım samimiyet sıfır insan daha beter hasta olur burdan paylaşmak istedim

Bence istanbul'daki en iyi psikiyatristlerin başında geliyor. Çoğu zaman 20 günden önce randevu alma şansı bile olmuyor yoğunluktan. Ama beklememize kesinlikle değdi. Kardeşimle ilgili çok sıkıntılı zamanlar geçirdik. Her gittiğimiz yerde farklı bir tanı ve müdahalede bulunuyorlardı. Neyse ki sonunda bir arkadaşımız bize Belinda Hanımın ismini verdi. Gittik. Çok şükür kardeşim şimdi çok daha iyi ve hayata yeniden tutunmaya başladı. Çok samimi ve sıcak bir kadın. Bir psikiyatriste ihtiyacınız olduğunda kesinlikle ilk tercihiniz olsun bence.

öncelikle geçmiş olsun, kardeşiniz için çok sevindim. Belinda hanımın uzmanlığı nedir? evlilik terapisi için Belinda hanıma gidilip gidilmeyeceğini biliyor musunuz?

Bütün ağır patolojilerle ilgili uzmanlığı var. Kendisi aynı zamanda üniversitede ve özel gruplarda psikiyatrist ve psikologlara evlilik ve çift terapisti olarak da eğitim veriyor bildiğim kadarıyla. Ama hastanede seanslar 20 dk ve bunun için yetersiz. Dışarıda görüyordu ama onun için bi ön görüşme yaptığını duymuştum önce. Gerçekten ihtiyaç var mı yok mu ve motiyasyonunuz nasıl diye. Para için herkesi kabul edenlerden değil. yerini araştırıp burdan paylaşmaya çalışırım. saygılar

Dr. Belinda Maşalı için ben Almanya'dan belli aralıklarla Türkiye'ye geliyorum. Burada çok sıkıntılar çektim ve ancak bir türlü buradaki doktorlardan bir fayda elde edemedik. Bunda hem doktorlarla aramdaki dil sorunu hem de problemi tam olarak çözememiş olmaları yatıyordu sanırım. Hem ben hem de ailem için çok zor zamanlardı.
Neyse uzun araştırmalar sonucunda, bu alanda çalışan en iyi doktorlardan birisi olarak İstanbul'da Belinda hanıma ulaştık, randevu aldık. Bizi çok iyi karşıladı, ilgilendi sağ olsun. Uzun aradan sonra kendimi tam olarak ifade etme şansı buldum. Bir kaç haftalık tedavi sürecinden sonra çok şükür toparlamaya başladım. Hiç bir zaman düzeleceğime inanmıyordum, ailece artık umudumuz tükeniyordu desem yalan olmaz ki ben çoğu zaman olan bitenin farkında bile olmuyordum. Sayesinde yeniden kendime geldim. Şimdi de belli aralıklarla terapi için sırf Belinda Hanım orda diye İstanbula gelip gidiyorum. Allah kendisinden razı olsun. Kesinlikle süper bir kadın. İhtiyacı olanların doğru şekilde bilgilenmesine ve geç kalmadan doğru desteği alabilmelerine yardımcı olmayı vicdani sorumluluk olarak gördüğümden ne kadar iyi bir psikiyatrist olduğunu insanlara yazmak istedim. Sırf bunu belirtmek için de foruma üye oldum. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…