- Konu Sahibi kelebekim35
-
maalesef bu ilacın hiç bir etkisi yok butun şişeyi iç yinede etkisi yok onun yerine gece bi kadeh şarap iç mis gibi uyursun sakin sakin
yada sarı kantaron ve kedi otunu birlikte demle günde iki kupa iç bundan kat kat etkili bir çay.
hemde sıfır yan etki.
Sarı kantaron macunu yada atarax şurup oldukça rahatlatır ....
En azından rahat uyku uyursunuz ......
Hiçbir işe yaramiyor aksine benim uykumu kaciriyor icince insanin icini yakiyor bide.
Atarax i alerjim icin kullandim bir ara icince o gunu unut tamamen sersemlesiyorsun evet iyi uyutur ama 2 gun boyunca sersemletme suruyordu ve istahimi cok aciyordu bunyeye gore degisir mi bilmem
Merhabalar ,
Her şeyin ters gitmesi, olumsuzluklar, girdiğim hazırlandığım onlarca sınavlar ve kurslardan artık sinirlerim zayıflayınca olumlu düşünmek, gezmek , tozmak etkisiz kalınca en hafif sakinleştirici olan bu ilacı adı ps...o olan bitkisel ilacı tercih ettim. bu ay sonunda katiplik sınavına gireceğim çok kaygı duyuyorum dinginler diye düşündüm. Peki daha önce kullananlar ne gibi olumsuz etkileri oluyor bu ilacın uyku yapması, el-kol kordinasyonumu iyice kaybetmeyim.. Amacım sadece sinirlerimi toparlamak..(
bende bu sınava hazırlanıyorum cnm ve sakin kalabilmek en önemli mesele ...
dr a gitmeyi düşünüyorum ben fikir almak için ...
Bende bu ilacı öss zamanı kullanmıştım.
hafif uyku yaptığı için sabah kullanmıştım.
açıkçası sanki ilaç aldığım için işe yarıyor diye düşünerek
yani psikolojik olarak etkilenip işe yaradığını,hafif sakinleştirdiğini hatırlıyorum.
yani çok etkili bir ilaç olduğunu düşünmüyorum.
peki neden ygs ye giriyorsun?hem ygs hem kpss hem katiplik..
bence sadece bir sınava odaklan.
bölümün nedir,sosyal bir alan mı yoksa sayısal bir alan mı?
atamaların az olduğu bir bölüm sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?