Psf..ra ( bitkisel sakinleştirici ) kullanan var mı?

kelebekim35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
509
4
26
İstanbul
Merhabalar ,

Her şeyin ters gitmesi, olumsuzluklar, girdiğim hazırlandığım onlarca sınavlar ve kurslardan artık sinirlerim zayıflayınca olumlu düşünmek, gezmek , tozmak etkisiz kalınca en hafif sakinleştirici olan bu ilacı adı ps...o olan bitkisel ilacı tercih ettim. bu ay sonunda katiplik sınavına gireceğim çok kaygı duyuyorum dinginler diye düşündüm. Peki daha önce kullananlar ne gibi olumsuz etkileri oluyor bu ilacın uyku yapması, el-kol kordinasyonumu iyice kaybetmeyim.. Amacım sadece sinirlerimi toparlamak.. :((

maalesef bu ilacın hiç bir etkisi yok butun şişeyi iç yinede etkisi yok onun yerine gece bi kadeh şarap iç mis gibi uyursun sakin sakin

yada sarı kantaron ve kedi otunu birlikte demle günde iki kupa iç bundan kat kat etkili bir çay.

hemde sıfır yan etki.

maalesef bu ilacın hiç bir etkisi yok butun şişeyi iç yinede etkisi yok onun yerine gece bi kadeh şarap iç mis gibi uyursun sakin sakin

yada sarı kantaron ve kedi otunu birlikte demle günde iki kupa iç bundan kat kat etkili bir çay.

hemde sıfır yan etki.

Sanırım bu ilacın içinde de bir miktar alkol varmış.

Tarif için teşekkür ederim deneyeceğim

Sarı kantaron macunu yada atarax şurup oldukça rahatlatır ....

En azından rahat uyku uyursunuz ......

Hiçbir işe yaramiyor aksine benim uykumu kaciriyor icince insanin icini yakiyor bide.
Atarax i alerjim icin kullandim bir ara icince o gunu unut tamamen sersemlesiyorsun evet iyi uyutur ama 2 gun boyunca sersemletme suruyordu ve istahimi cok aciyordu bunyeye gore degisir mi bilmem

Sarı kantaron macunu yada atarax şurup oldukça rahatlatır ....

En azından rahat uyku uyursunuz ......

Hiçbir işe yaramiyor aksine benim uykumu kaciriyor icince insanin icini yakiyor bide.
Atarax i alerjim icin kullandim bir ara icince o gunu unut tamamen sersemlesiyorsun evet iyi uyutur ama 2 gun boyunca sersemletme suruyordu ve istahimi cok aciyordu bunyeye gore degisir mi bilmem

Üniversite sınavına hazırlandığım uzun bir dönem önce atarax doktor vermişti ama çok fena çok uyku yapıyor iki gün kendime gelememiştim .uyandıran olmasa uyanmazsın. Şuan çalışmam için benim zamana ihtiyacım var. Bitkisel diye niyetlendim aldım iki kaşık içtim ama bakalım .. sakinleşmek umursamamak beklentim en çok ama bir yandan da parmaklarıma ihtiyacım olan şu dönemde onu etkilememesi..

bende bu sınava hazırlanıyorum cnm ve sakin kalabilmek en önemli mesele ...
dr a gitmeyi düşünüyorum ben fikir almak için ...

Merhabalar ,

Her şeyin ters gitmesi, olumsuzluklar, girdiğim hazırlandığım onlarca sınavlar ve kurslardan artık sinirlerim zayıflayınca olumlu düşünmek, gezmek , tozmak etkisiz kalınca en hafif sakinleştirici olan bu ilacı adı ps...o olan bitkisel ilacı tercih ettim. bu ay sonunda katiplik sınavına gireceğim çok kaygı duyuyorum dinginler diye düşündüm. Peki daha önce kullananlar ne gibi olumsuz etkileri oluyor bu ilacın uyku yapması, el-kol kordinasyonumu iyice kaybetmeyim.. Amacım sadece sinirlerimi toparlamak.. :((

eee canım sınava girceksen kafanın dinç olması lazım, bence hergün 1 saat yürü, yatarkenda doğadan relax çay iç, içinde sarı kantaron, valerian falan var, öyle sersemletçek bişey değil
ya da bi doktora git belki hafif sersemletmeyen bi sakinleştirici verir

Her bünye farklıdır farklı tepkiler verir
Riske atılmaz böyle sınavların olduğu günler
Düşünce gücüyle de gayet rahatlanabiliyor yanına da bir bitki çayı tamamdır
Heyecanı, tedirginliği yine biz yapıyoruz korkarak
Başaracağına inan gerisini riske atma dediğim gibi

bende bu sınava hazırlanıyorum cnm ve sakin kalabilmek en önemli mesele ...
dr a gitmeyi düşünüyorum ben fikir almak için ...

girdiğim tek sınav bu olsa keşke , bölüm bitirdim formasyon aldım bir yandan kpss çalışıyorum ,ygs bile başvurdum ona da girecem iyi kötü arada bakıyorum , bir hafta sonra katiplik , diğer problemler ...oynatmaya az kaldı doktorum nerede

olsun buna da şükret bak okmuşsun girmeye hakkın olan bir sürü sınav var;) olumlu düşün...

yasemin çayı iç geceleri yatarken sonra bulunduğun odayı bol bol havalandır, yediklerine dikkat et yağlı ağır şeyler yeme (yiyorsan şayet) kafa dinlendirci müziker dinle ara sıra...

ımm daha önce de bunun üstüne bir konun vardı sanırım. sınavın uygulamalı olması seni geriyor.. zaten başka da nasıl alacaklar değil mi yani..
kendini telkin etmelisin en büyük olay bu. sınava şartlanırsan paniklersin. diğer adayların da senin seviyende olduğunu düşün, bol bol temiz hava al havalar da müsaitken. ben sakinleştirici alma taraftarı değilim hiç bir zaman... akşamları rezene ve papatya çayı içebilirsin.

Her ilaç kişiden kişiye farklı etki gösterir başkalarında ortaya çıkan yan etkiler sende ortaya çıkmayabilir aynı şekilde başkalarında işe yarayan ilaç sende işe yaramayabilir pasiflora cidden hiçbirşekilde etki etmiyor mesela bende iyi ya da kötü anlamda hiç bi fark hissetmedim kullandığımda. Aynı şekilde başkalarının çeyreğini aldığımda 20 dakikada ayakta uyuyakalıyorum sabah bile uyanamıyorum dedikleri başka bir uyku ilacının tam dozuyla sabaha kadar ayakta kaldığımı biliyorum, o yüzden en doğrusu senin denemen.

Bir de bence vakit bulabiliyorsan bir yarım saat spor yapmayı dene hergün, emin ol çok iyi gelicek, kendini daha canlı daha mutlu hissetmeni sağlayacak ve daha rahat konsantre olmana yardım edecek. Sakinleştiriciden çok daha fazla işe yarıyor herzaman bence.

Bende bu ilacı öss zamanı kullanmıştım.
hafif uyku yaptığı için sabah kullanmıştım.
açıkçası sanki ilaç aldığım için işe yarıyor diye düşünerek
yani psikolojik olarak etkilenip işe yaradığını,hafif sakinleştirdiğini hatırlıyorum.
yani çok etkili bir ilaç olduğunu düşünmüyorum.
peki neden ygs ye giriyorsun?hem ygs hem kpss hem katiplik..
bence sadece bir sınava odaklan.
bölümün nedir,sosyal bir alan mı yoksa sayısal bir alan mı?
atamaların az olduğu bir bölüm sanırım

bende kullanmistim bir ara hic uyuyamiyordum rahatlamak icin almistim ama yan ekisi degil etkisi bile olmadi :(( soguk alg..ilaclari bile daha cok uyku yapiyor bence bitkisell caylari arastirip deneyin
kendinizide bu kadar strese sokmayin bence eminim emeklerinizin karsiligini alirsiniz

Bende bu ilacı öss zamanı kullanmıştım.
hafif uyku yaptığı için sabah kullanmıştım.
açıkçası sanki ilaç aldığım için işe yarıyor diye düşünerek
yani psikolojik olarak etkilenip işe yaradığını,hafif sakinleştirdiğini hatırlıyorum.
yani çok etkili bir ilaç olduğunu düşünmüyorum.
peki neden ygs ye giriyorsun?hem ygs hem kpss hem katiplik..
bence sadece bir sınava odaklan.
bölümün nedir,sosyal bir alan mı yoksa sayısal bir alan mı?
atamaların az olduğu bir bölüm sanırım

sayısal bir alan canım biyoloji .. 90 dan aşağı kabul etmiyor bu bölüm

Hanımlar dün akşam içmiştim bu ilacı nedendir bilmiyorum psikolojikte olabilir başım dönüyor ve ağrıyor azcık .. bir daha içmeyeceğim
dediğiniz gibi spor ve bitki çayları daha iyi gelecektir . Hepinize teşekkür ediyorum . Sağlıklı ve mutlu kalın :))

İlacın bitkisel olması herkesin içmesi gerektiği anlamına gelmez.
Sonuçta bu bir ilaç, ilaçlar doktora danışılmadan alınmaz ve sitemizde ilaçlarla ilgili yorum ya da tavsiye yapılmasına müsade edilmez.

Back
X