- 4 Ağustos 2013
- 37
- 33
- 23
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tc numaramı istemişler demişti kız,böyle bir şey oluyor mu peki? Tanımıyorum sadece burdan almak istediği söyleyen kullanıcı ya? Tc numarayı vermekte de tereddüt ettim. Bana dedi ki ben ziraat bankasına gidecekmişim (Bizim eve minibüsle gitmek gelmek zorundayım uzakta) Sonra kızın gönderdiği faturanın resmini telefondan gösterecekmişim. Yani bi 10tl için yol parası zaten 5tl tutuyor. Ziraat e gidip eft no dan sorgulatabilirmişim. Ne bileyim resmen dert oldu bana da kıza da.Sen neden arayacaksın, kendisi arasın sorsun, onun bankası..Yüksek ihtimal yatırılmadı para.
Tc numaramı istemişler demişti kız,böyle bir şey oluyor mu peki? Tanımıyorum sadece burdan almak istediği söyleyen kullanıcı ya? Tc numarayı vermekte de tereddüt ettim. Bana dedi ki ben ziraat bankasına gidecekmişim (Bizim eve minibüsle gitmek gelmek zorundayım uzakta) Sonra kızın gönderdiği faturanın resmini telefondan gösterecekmişim. Yani bi 10tl için yol parası zaten 5tl tutuyor. Ziraat e gidip eft no dan sorgulatabilirmişim. Ne bileyim resmen dert oldu bana da kıza da.
Eft gece olduysa ertesi gün gecer hesaba ..Çoktan geçmiş olmalıydı hesaba ..Yatırılmamış para bu aşikar..
Bence onlar fazlalık olmamalı çok cici şeyler. Ürünleri görünce maddi sıkıntıda olduğunu düşündüm. Yoksa o harika şeyleri satamazsııınnsatmamalısın bence
İki dolap dolusu kıyafetim var. Hiç satmak aklıma gelmedi. Hepsini severek aldım. Kimselere vermem
![]()
Ama fişin fotoğrafını yolladı yalnız aklıma şu takıldı. Alıcı yazan yer var ve iban numarası yazan yer var. İbana benin iban numaram yazılmış ama alıcı yazan yerde benim ismim yok. Böyle doğru mu?Eft gece olduysa ertesi gün gecer hesaba ..Çoktan geçmiş olmalıydı hesaba ..Yatırılmamış para bu aşikar..
Hımm anladım canım..ben de bankaya gidip sormustum yatmamış demiişlerdi..Tabiki senin samimi arkadasınmış biliyormussun...Ben tanımıyordum ve boyle bir aksilik yasamıstım...Bir kere benim başıma geldi canım, eft gece yollandı, ertesi gün geçmemiş hesaba..Ya bir aksilik oldu ya da bakiye eksideydi banka talimatı alamadı.
Samimi bir arkadaşım, çok ta alışveriş yaptı benden..Olabiliyor bazen..
Di mi? Kız o benim ismim diyor ama orda alıcı yazıyor alıcı ben değil miyim? Ay valla var ya öyle bir strese girdim ki ilk defa böyle bir şey başıma geliyor. Elden teslim yapıcam bundan sonra bir şey satacak olursam. Hala içimden şükür ediyorum yüksek para değil diye. Kızın o parayı geri alma şansı var mı peki?Bana da resim yollamışlardı görüntü olarak...benim adım soyadım cikmistı ama onay verilmemiş sonradan...Ödeme aktif olmamış yani...Ben dogru mu yanlış mı bilemedim ama adınız olmalı o fişde...
Canım seni kötü etkilemek istemiyorum ben..geri alma sansınız olur mu bilmiyorum. .yatmayan paraysa nasıl alacaksınızBen hatayı para yatmadan kargoları yollamakla yaptım. .İş işten gecmişti ve geri dönüş yapıp da para yatmadı demedim utandım..Yaramayacaktı çünkü..Medcezir daha iyi bilir eft işlemleriini..yanlış bişey demek istemiyorum canım...Ama bundan sonra daha dikkatli olursun...Çok para değil allahdan diyoruz ama insan üzülüyor yinede
O 10TL sini alsın yeter ki valla bana dert oldu,onun için dedim. Yani kız bankaya gidip ben 10tl mi almak istiyorum karşı tarafa geçmemiş dese fişle gitse alır mı?Pardon yanlış okumuşum..Kızz da parayı nasıl geri alacak ..Onay verilmediyse hesabınıza aktarma olmadığı için...
Alır sanırım. ..Bankaya gidip de sorununu halleder diye düşünüyorum. ..O 10TL sini alsın yeter ki valla bana dert oldu,onun için dedim. Yani kız bankaya gidip ben 10tl mi almak istiyorum karşı tarafa geçmemiş dese fişle gitse alır mı?
Ayy çook teşekkür ederim. Ona yazayım o zaman :) Böyle bir şey yapabiliyorsa yapsın.Alır sanırım. ..Bankaya gidip de sorununu halleder diye düşünüyorum. ..
Rica ederim canım..İnşallah güzel şekilde sonuçlanır herşey...Kolay gelsin sana da :)Ayy çook teşekkür ederim. Ona yazayım o zaman :) Böyle bir şey yapabiliyorsa yapsın.
Gecmiş olsun canım umarım şimdi iyisindir dikkat et kendıne teşekkür ediyorum canımÇok sevindim canım :) 2 gündür hastaydım. Ulaştı mı memnun kaldın mı çok merak ediyordum. Güle güle kullan :)