PS4,Koşu Bandı ve S beden kıyafetler

senads

Aşk!
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
472
54
123
Just Cavalli saat ve grafik tablet satılmıştır.

Ve kitaplardan birkaçı :) Tanesi 5tl olanlar
$IMG_0284.jpg $IMG_0252.jpg$IMG_0254.jpg$IMG_0241.jpg$IMG_0242.jpg$IMG_0262.jpg$IMG_0260.jpg$IMG_0256.jpg

3tl olanlar (eskiler)
$IMG_0248.jpg$IMG_0276.jpg$IMG_0278.jpg$IMG_0280.jpg$IMG_0281.jpg$IMG_0283.jpg$IMG_0245.jpg$IMG_0258.jpg$IMG_0250.jpg

Bir de evde,yeni evimize sığmayacağı için götüremeyeceğimiz dynamıc treadmıll marka koşu bandı var. nakliyesini de düşünerek alıcılara fazla fiyat koymak istemedik. İlgilenenler varsa fotoğraf ta koyabilirim :)

Son düzenleme:
Canim şu tablet nedir anlayamadim ne işe yarıyor. Ben harddisk ariyorum boyke icine film yukleyip televizyona takip izlmek icin. Ondan mi ??

Mesela bu bamboo ile gelen cd'si var,onu laptop yada bilgisayara takıp programını yüklüyorsun. Sonra istersen fare gibi kullanıyorsun,çizim yapmakta kullanıyorsun. Youtube'tan bir iki video da buldum :)

http://www.youtube.com/watch?v=bgGqlKP3omA

http://www.youtube.com/watch?v=EGXQ-T53mzc

Ben photoshopla çizim için çok isteyerek almıştım ama dijital çizimde sabrım yok. Yine klasik el ile çizim yapıp sonradan photoshoplamak bana daha kolay geldi. Onu da fare ile yapabilirim diye düşündüm. Bu yüzden satmak istedim :)

Ben de anadolu yakasındayım. Tam olarak nerdesiniz ve ürünün tam kodu nedir. Eski ve yeni modelleri var çünkü. heraside@hotmail benim adresim resimlerini de görebilirsem iyi olur

Ben de anadolu yakasındayım. Tam olarak nerdesiniz ve ürünün tam kodu nedir. Eski ve yeni modelleri var çünkü. heraside@hotmail benim adresim resimlerini de görebilirsem iyi olur

Ben size o zaman mail ile ulaşayım :) Fotoğrafları şu anda saat akşam ve ışık yeterli olmadığı için yarın yollicam.

Kızlar saatimin fiyatını fazlasıyla düşürdüm. 70tl oldu. Hiç kullanmıyorum ve zaten saat aksesuarı kullanmadığım için satıyorum. İlgilenen varsa özel mesajdan ulaşabilir. Kargo dahildir,kargo bana aittir.

Kızlar birazcık dolabımı boşaltmam gerekiyor. Beğendiğiniz bir ürün olursa lütfen özelden ulaşın :)
IMG_1604.jpg

IMG_1605.jpg

Her kullandığım kıyafetin çok güzel anısı var. Bu montu Koton'dan almıştım. Nerdeyse her fotoğrafta giyilmişliği var fakat hiç bir yırtığı,eskimişliği yok. Çünkü çok temiz ve güzel kullandım. S bedendir,içi kürklü gibidir. Fiyatı da 25 Tl 'dir. Alacak kişiye de şimdiden çok mutlu günlerde giymesini diliyorum :) Yeniliklerle dolu bir yıl boyunca giymiştim çünkü.
IMG_1608.jpg

IMG_1610.jpg

Yine Koton'dan aldığım çanta. Çoğu kez bu montumla kullanmışımdır ama yazın çok işime yaramıştı. Ben nedense Koton'dan,Mango'dan çok alışveriş yapıyorum. Karşı koyamıyorum galiba :) Çanta oldukça pahalıya gelmişti ama yine de 20 Tl'ye satıyorum.

Devamı gelecektir kızlar,çünkü sözde taşınacağız diye bekledim. Ama hala vaktimiz varmış. Saat ve yürüyüş bandı da günceldir. Yürüyüş bandın nakliyesi konusunda,ciddi olanlar için bir şeyler yapmaya çalışabilirim. Çook öpüyorumm :KK25:IMG_1604.jpg

IMG_1617.jpg

Şapkayı Loya'dan almıştım. 5tl
Etek 5Tl
Yarasa kol çiçekli bluz Koton 10tl
Çanta 5tl
The Balm Paleti satılık değildir.

canım beyaz çantayı takas düşünür müsün?

Back