E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
haklısınız cildi kurutabilir ama bu sadece o anlık bir olaydır kuruluk çok sürmez zaten cildinizi hemen sonra yeterince nemlendiriyorsunuz sevgiler:))cildi yıkadıktan sonra kurutmamak bir süre sonra cildin kurumasına sebep oluyor diye biliyorum.
Arkadaşlar pürüzsüz ve parlak bir cilde kavuşmak için önce kükürtlü bir sabunla cildinizi bir güzel yıkıyorsunuz ve yüzünüzü havluyla kurulamadan bekliyorsunuz.Sonra biraz su kaynatıyorsunuz ve yüzünüzü o suyun buharına tutup gözeneklerinizi iyice açıyorsunuz(ne tür maske kullanıyorsanız kullanın yüzünüze bu işlemi uygulamalısınız). Aktarlarda satılan kil maskesinin içine birkaç damla kayısı yağı ve buğday yağı damlatıyorsunuz ve cildinize uyguluyorsunuz.Buğday yağı kırışıklıklara birebir.Kayısı yağı ise ciltteki gözenekleri derinlemesine temizliyor ve sıkılaştırıyor.Maske yüzünüzde kuruduktan sonra tekrar yüzünüzü kükürtlü sabunla arındırıp.(yıkadıktan sonra kurulamadan kendiliğinden kurumasını bekliyorsunuz)toniğinizi ve nemlendiricinizi sürüyorsunuz...Tavsiye ederim mükemmel bir cildim var:))
merhaba kükürtlü sabun aktarlarda satılıyor evet ama cildiniz çok kuru ise kükürtlü sabun önermem açıkçası karma ve yağlı ciltlere kükürtlü sabun uygundur kükürtlü sabun yerine jel ile temizlik yaparak da aynı işlemi uygulayabilirsiniz.. sonuç mükemmel olacak göreceksiniz cildiniz güzelleştikten sonra teşekkürlerinizi bekliyorum efendim:)))bu kükürtlü sabun da aktarlarda satılıyomu canım.
bide benim kuru bir cildim var olurmuki bana.
merhaba kükürtlü sabun aktarlarda satılıyor evet ama cildiniz çok kuru ise kükürtlü sabun önermem açıkçası karma ve yağlı ciltlere kükürtlü sabun uygundur kükürtlü sabun yerine jel ile temizlik yaparak da aynı işlemi uygulayabilirsiniz.. sonuç mükemmel olacak göreceksiniz cildiniz güzelleştikten sonra teşekkürlerinizi bekliyorum efendim:)))
arkadaşlar kayısı yağı cilt için deil genelde masaj yaparken kullanılıyomuş, ayrıca kullanan bi arkadaş bi kaç ay sonra yüzünün nineler gibi kırış kırış oldugunu yazmıştı. benim bildigim yüz için kullanılan kayısı çekirdeği yağı:))
bilginize....
sağlocakla...
bu maskeyi haftada bir kez yapıyorum:))Yazmayı unuttum.:mymeka:
Bu maskeyi ne sıklıkta yapıyorsun şekerim.
haftada bir kez yapıyorumYazmayı unuttum.:mymeka:
Bu maskeyi ne sıklıkta yapıyorsun şekerim.