B berem Guru Kayıtlı Üye 9 Ocak 2009 180 0 42 1 Kasım 2010 Konu Sahibi berem #1 Prp kök hücre cilt gençleştirme konusunda bilgisi olanların paylaşım alanı
Frezya35 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2009 320 1 7 Kasım 2010 Konu Sahibi berem #2 sema çelebi kök hücre ile cilt gençleştirme yapan bir klinik açtı bakalım %100 sonuç veriyor araştırmak lazım 3 seans sürüyor demişti tv de
sema çelebi kök hücre ile cilt gençleştirme yapan bir klinik açtı bakalım %100 sonuç veriyor araştırmak lazım 3 seans sürüyor demişti tv de
B berem Guru Kayıtlı Üye 9 Ocak 2009 180 0 42 8 Kasım 2010 Konu Sahibi berem #3 Frezya35 .!.: sema çelebi kök hücre ile cilt gençleştirme yapan bir klinik açtı bakalım %100 sonuç veriyor araştırmak lazım 3 seans sürüyor demişti tv de Genişletmek için tıkla... ben duymamıştım tesekkur ederım netten araştırayım sonuçlar nasıl acaba onu merak ediyorum....
Frezya35 .!.: sema çelebi kök hücre ile cilt gençleştirme yapan bir klinik açtı bakalım %100 sonuç veriyor araştırmak lazım 3 seans sürüyor demişti tv de Genişletmek için tıkla... ben duymamıştım tesekkur ederım netten araştırayım sonuçlar nasıl acaba onu merak ediyorum....
sevgultuna Guru Kayıtlı Üye 11 Ocak 2011 148 5 17 Şubat 2011 Konu Sahibi berem #4 berem .!.: ben duymamıştım tesekkur ederım netten araştırayım sonuçlar nasıl acaba onu merak ediyorum.... Genişletmek için tıkla... arkadaşlar; bende merak ediyorum, izmirde bildiğiniz bi yer var mı uygulama yapan??
berem .!.: ben duymamıştım tesekkur ederım netten araştırayım sonuçlar nasıl acaba onu merak ediyorum.... Genişletmek için tıkla... arkadaşlar; bende merak ediyorum, izmirde bildiğiniz bi yer var mı uygulama yapan??