A __Asel__ Üye Kayıtlı Üye 13 Eylül 2013 82 0 16 34 İstanbul 17 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi __Asel__ #1 ........................................... Son düzenleme: 1 Temmuz 2014
Penyezcik Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Kasım 2012 1.069 94 93 19 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi __Asel__ #2 Tranko buskası kullandım halada arada kötü olduğumda içerim valla bana iyi geliyo yararını çok gördüğüm bir ilaç öle diğer antidepresanlar gibi insanı sersemleştirmez
Tranko buskası kullandım halada arada kötü olduğumda içerim valla bana iyi geliyo yararını çok gördüğüm bir ilaç öle diğer antidepresanlar gibi insanı sersemleştirmez
A __Asel__ Üye Kayıtlı Üye 13 Eylül 2013 82 0 16 34 İstanbul 19 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi __Asel__ #3 cevabınız için teşekkür ederim bende iki gündür içiyorum çok fazla yatıştırmıyor ama inşallah bir kaç güne kadar etkisini gösterir diye umuyorum
cevabınız için teşekkür ederim bende iki gündür içiyorum çok fazla yatıştırmıyor ama inşallah bir kaç güne kadar etkisini gösterir diye umuyorum
Penyezcik Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Kasım 2012 1.069 94 93 19 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi __Asel__ #4 __Asel__ .!.: cevabınız için teşekkür ederim bende iki gündür içiyorum çok fazla yatıştırmıyor ama inşallah bir kaç güne kadar etkisini gösterir diye umuyorum Genişletmek için tıkla... aynen cnm içmeye devam et tranko buscas bnm ilk yardımım gibi bilmiyom çok iyi geliyor bi hafta anca etkisini görürsün inş şifa olsun sanada
__Asel__ .!.: cevabınız için teşekkür ederim bende iki gündür içiyorum çok fazla yatıştırmıyor ama inşallah bir kaç güne kadar etkisini gösterir diye umuyorum Genişletmek için tıkla... aynen cnm içmeye devam et tranko buscas bnm ilk yardımım gibi bilmiyom çok iyi geliyor bi hafta anca etkisini görürsün inş şifa olsun sanada
N neslisah2189 Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2013 69 0 6 34 Diyarbakır 19 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi __Asel__ #5 prozac kullandım uyuşmalar oluyordu yan etki olarak sonra lustral e başladım o daha iyi geldi.
A __Asel__ Üye Kayıtlı Üye 13 Eylül 2013 82 0 16 34 İstanbul 20 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi __Asel__ #6 çok teşekkür ederi arkadaşlar paylaştığınız bilgiler için, 3. günüm denemeye devam ediyorum