Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende ilk zamanlarda inanılmaz bir bunalım durumu olmuştu. Nefes alamayacak gibiydim ve aşırı mide bulantım oluyordu. Yemek yiyemiyordım. Doktoruma gitmiştim mide ilacı reçete etmişti. O bunalım durumu da kullandıkça geçti amacı zaten ruh hali düzeltmek ama başlangıçta sinirlerle biraz oynuyor. Ya da ben o zaman çok kötü durumda olduğum İçin o ilaca çok bel bağlamıştım hemen etki beklemiştim herhalde ondan bayağı sarsıldım. Şimdi devam etmeli miyim diye kendinize sormanız gerekiyor. Gerçekten antidepresana ihtiyacınız var ise tabiki de kullanın. Çünkü prozac bildiğim kadarıyla reçetesiz bile satılabilen bir antidepresan. Çok ciddi yan etkileri yok. Uzun vadede insanı rahatlatıyor. Ama bağımlılık da yapıyor ben 2 seneye yakın kullanmıştım sanırım. Azalta azalta bıraktım. Zor günlerdi ama geçti. Sizinde geçer inşallah.