• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prozac kullananlar ya da kullanmis olanlar

Birmelegin_annesi

La vie est belle...
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
476
602
103
36
Arkadaslar Psikiyatristim gunde 1 tane 20mg Prozac verdi. Bugun almaya basladim. Bu ilaci kullanmis olanlar ya da kullananlar var mi? Etkileri konusunda bana yardimci olabilir misiniz?

Ben kullanıyorum canım Almanya da mutluluk hapı diye geçiyor ve eczanelerde reçetesz satılıyor gayet güzel bir ilaç durgunluk vermiyor aksine kötü şeyleri aklına bile getirmiyorsun aman diyip geçebiliyorun ayrıca yan etkisi kilo verdiriyor güzel bir antidepresan ..

Bende ilk gun hafif bi uyku ve muskinlik yapti. Ama sonraki gunlerde sanki her sey gayet normal gibi. Ama dedigin gibi sanki daha az dusunuyorum. Duygularim dengelenecek gibi. Umarim yardimci olur.

Kendi adıma söyleyeyim harika mucize bir ilaç. Evet kötü şeyler aklına gelmiyor.sevdiğin yemeği yapmak bile seni çok ama çok mutlu edebiliyor.esin sana mi küsmüş kotu biseymi söylemiş umrunda olmiyo.emzirme dönem im bitsin hemen baslayacagim. Çünkü korku ve takıntı larim bende kalpte ritm bozukluğu na sebep oldu.

hamile olmadan önce bende kullanıyordum şuan bıraktım..
kullanırken hayat çok güzeldi..
çok iyi geldi bana..
hiçbirşeyi takmıyorsun olaylara hep sakin ve mantıklı yaklaşıyorsun
hiç bir yan etkisini görmedim..
ama bıraktığım anda en başta olduğum yere geri geldim..
tedavi edici bir özelliği yok bence daha çok sorunlarını ertelemene yarıyor..
herkeste aynı olmaz tabii ama bendeki etkisi bu şekildeydi
şuan hamile olmasam yine başlayacağım:(

prozac bende kullandım geçen yaz ama bende hiçbir etkisi olmadı nedense sadece gece rahat uyuyordum okadar aksine zararı oldu bu ilaç kabızlık yapıyor canım

Bana da aile doktorum verdi. Çok halsizim sürekli uyumak istiyorum ve hicbir şey yapasim gelmiyor vitamin desteği alsam mi dedim o da prozac verdi. Ama hic kullanmadim çünkü eşim daha önce kullanmıştı ve ayakta uyuyordu o donemde.

Ben 40mg alıyorum günde ve kendimi çok kötü hisssettirdi bana bu 8günüm ve hala çok kötüyüm düzelirmi acaba ve ne kadr sürer daha öncede 10 gün kullanmıştım Boyle olmamıştım Ozaman 20mg acaba 40 ağırmı geldi bna

Back