Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hafif bir antidepresan yabancı ülkelerde mutluluk ilacı diye satılıyor zararsız yan etkisiz biraz kilo verdirebiliyor ben bir sene kullandım
Doktor eger fayda etmesse seni yatirmam lazm dedi.Daha 17 yasindasin ve doctor sana Prozac Verdi?
Bu doktorlardaki mantigi da anlamak guc dogrusu....
Benden tavsiye kullanmaman, hatta eger almadiysan, ilaci almaman.
Tabii ki senin durumunu ve psikolojik anlamda sorunlarini bilemeyiz, fakat Prozac (internetten arastirmani tavsiye ederim) cokta hafifsenecek bir ilac degildir.
Bir baska doktora daha gitmeni tavsiye ederim ve az dozajli, seni senden etmeyecek sekilde ilac tedavisinde bulunmalarini isteyebilirsin veya ilacsiz tedavi de isteyebilirsin. Yasin daha cok kucuk, simdiden bu tarz ilaclar ile hasir nesir olman, ilerde daha agir ilaclar kullanmani gerektirebilir (tam tersi de olabilir). Fakat insanin bagisiklik sistemi malesef ki belli bir noktadan sonra aliskanlik gosterdigi ilaclara tepki vermez (cok fazla bas agrisi ilaci kullanirsan, dozaji arttirsan dahi o ilacin bir sure sonra fayda etmemesi gibi).
Nacizane fikirlerim...
tercihler yine senindir. Cok gecmis olsun, acil sifalar dilerim...
Doktor eger fayda etmesse seni yatirmam lazm dedi.
Kullanip kullanmamak arasnda kaldm
Geçmiş olsun bende prozac kullaniyorum bende kaygıları bitirdi bu yüzden sınava hazirlanamiyorum neyse beni geç sana gelelim bence ilaci kullanmadan önce hemen bi doktora daha git prozac 24yaşin altinda kullanilmasi tavsiye edilmiyo intihar düşüncen varsa asla kullanma yinede sen bilirsin benim düşüncem hemen farli bi doktora daha gitmen tekrar geçmiş olsun