Prozac 20 mg...

Socialworker

...
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2017
77
48
3
Merhabalar bugun psikaytriye gittim kafamin dolu oldugunu bi turlu bosaltamadigimi soyledim prozac verdi 20 mg acaba kullanan varmi baslamali miyim ? Çeşitli yerlerde kullandıktan sonra birakinca hayati cehenneme cevirdigini okudum lütfen görüş belirtin kullanan yada bilen varsa.

Psikiyatristler hemen ilaca yönlendiriyor. Halbuki bir psikoloğa gidip sorununuzu çözmeyi deneseniz? İlaç sonuçta illa yan etkisi vardır.
Ama bilmediğim bir konu. Size ne vadediyor bu ilaç?

2 sene önce kafamda beni kızdıran insanlarla tartıştığımı,ve bunu yaşarken sinirlendiğimi fark edip psikiatriste gittim. Bu ilacı verdi ve kullandım yaklaşık 1,buçuk sene kadar.
Resmen kendime geldim ve şuan bıraktığımdan beri herhangi bir sorunum yok. Bazen sinirlenmek dışında ama en azından eski halim yok. Prozak mutlu ediyor :) hiç birşeyi kafana takmıyorsun resmen. Zararı da yok o ilacın merak etme kullanabilirsin.

Psikiyatristler hemen ilaca yönlendiriyor. Halbuki bir psikoloğa gidip sorununuzu çözmeyi deneseniz? İlaç sonuçta illa yan etkisi vardır.
Ama bilmediğim bir konu. Size ne vadediyor bu ilaç?
Evet benim icinde bulundugum durum psikologa gorunmemi gerektiriyor farkindayim bende bunu isterdm lakin bulundugum şehirde danışmanlık hizmetleri hem yaygın degil hemde ben maddi olarak hazır degilm. ama psikiyatr devlet hastanesinde kolayca bulundugu icin ona yöneldim ki bugun gördüm psikolog da varmış. Bana beni tam olarak dinleyebilecek bir psk. Uzmani lazim. Ama bu ilaçta bu kaygı bkzukluğu obsesif bozuklugumu giderebilirmis. Baslamaya cesaret edemiyorm.

Evet bendede bu durumlar var zaten. Ek olarak herseye takintiliyim.

Bu arada psikoloğa da gittim de,faydasını göremedim açıkçası. Çünkü seni dinliyor,anlık neler yapman gerektiğini söylüyor evet mantıklı şeyler söylüyor,ama bu durumdayken onları uygulayamıyorsun ve o şeyleri yaşamaya devam ediyorsun. Bende işe yaramadığını görünce psikiatriye gittim.. ilaç 15 gün sonunda fayda etmeye başlıyor.

çok teşekkür ederim. Paylaştıkların bana çok yardımcı oldu :) çocuğunu hayırlısıyla ve sağsalim kucağına alman dileğiyle :)

Evet haklısınız. Sizi iyi yönlendiren biri olmalı, onlar da özel çalışıyor ve gerçekten çok pahalılar. Öyle olmasa ben de istiyorum. Aslında hepimizin iyi bir psikoloğa ihtiyacı var.
Peki merak ettiğim için soruyorum. Psikiyatrist sizi ne kadar dinliyor? Kaç dk ayırıyor size?

Dün ilk kez gittim zaten kisisel seyler soruyor sonrada iste anlat diyor yazicagi ilac icin biseyler soruyor yani iste ilac verip yolluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…