• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi proxeed plus yan etkisi varmı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

minikgelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
8.135
2.082
173
merhaba arkadaşlar.... eşim azospermi oldugunu 1 ay önce ögrendik..
hormonları normal 46xy kormozoma sahip yani o da normal.. sadece y delesyonu testinin sonucunu alamadık 2 hafta sonra çıkacakmışş..
yani bizim mikrotese olmamıza tam 1 ay var..
eczacı proxeed plus önerdi...
biz bu ilacı 2 kutu kulanabilcez.
eşim yan etkisi olur diye içmek istemediiii..benimde içime şüphe düştü hormonları normal eger içerde hormonları yükselir düşermi diye düşündük vazgectik..
eşim olurda mikrotesede sperm bulamazsak diger mikroteseye kdr kulanırım dedii..ama ben şimdi kulansın istiyorum eşimde sen araştır yan etkisi yoksa iki kutu kulanayım dedii..
siz hiç yan etkisi oldugunu duydunuzmu..aslında içerigine baktım hep vitamin tarzı şeyler ama bizim gibi hiç spermi olmayanlar testiste bulunabilcek bi kaç spermede zarar germesin diye ugraşıyoruz:(:(:(:

Son düzenleme:
canım biz 6 ay kullandık.bir yan etkisi olmadı.olumlu bir etkiside olmadı. tek zararı bütçemize oldu :)) inşallah size fayda eder.kullananların yazdığı bir bölüm var canım ordaki arkadaşlarada sor istersen.

eşim prokseed plus ı 5 ay kadar kullandı,bu arada zaman zaman keçiboynuzu kürüde yaptım ona,8 milyondan 16 milyona cıktı.aşılamada yeterli ancak hareketli sperm sayısı az.bu nedenle kararlı bir sekilde 1 aydır keçiboynuzu kürünü uyguluyoruz.2 ay daha devam edeceğim.daha sonra tekrar aşılama yaptıracagız.
ilaçlar maliyetli malesef,esim puregon iğnelerinden de 4 ay kullandı 1 milyon arttı ancak,ilaçlara epey para verdik.şimdi bitkisel yontemleri deniyorum ve inanıyorum faydasını görecegimize,ucuz ve pratik....

Teşekkür ederim kızlar hiç yan etkisi yokmuş Kaan aydos doktora mail atmıştım sadece vitamin yan etkisi yok gönül rahatlığıyla kullanın demiş...zaten en fazla 2 kutu kullanabilcez mikrotese Olcak esim ondan sonra...cvp veren arkadaslardan Allah razı olsun teşekkür ederim:)

merhaba arkadaşlar.... eşim azospermi oldugunu 1 ay önce ögrendik..
hormonları normal 46xy kormozoma sahip yani o da normal.. sadece y delesyonu testinin sonucunu alamadık 2 hafta sonra çıkacakmışş..
yani bizim mikrotese olmamıza tam 1 ay var..
eczacı proxeed plus önerdi...
biz bu ilacı 2 kutu kulanabilcez.
eşim yan etkisi olur diye içmek istemediiii..benimde içime şüphe düştü hormonları normal eger içerde hormonları yükselir düşermi diye düşündük vazgectik..
eşim olurda mikrotesede sperm bulamazsak diger mikroteseye kdr kulanırım dedii..ama ben şimdi kulansın istiyorum eşimde sen araştır yan etkisi yoksa iki kutu kulanayım dedii..
siz hiç yan etkisi oldugunu duydunuzmu..aslında içerigine baktım hep vitamin tarzı şeyler ama bizim gibi hiç spermi olmayanlar testiste bulunabilcek bi kaç spermede zarar germesin diye ugraşıyoruz:(:(:(:

merhaba canım,
bu mesajı yazdığında sıkıntılı günler geçirmişsin ama sanırım şuanda hamilesin allah tamamına erdirsin poxeed plus ı kullandınızmı faydası oldumu paylaşırmısın...

Back