• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık proxeed plus kullanım hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sedaerg9291

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
196
135
33
merhaba kızlar,

eşlerinizde proxeed plus kullananlar varmı ? nasıl etki gördünüz bilgilerinizi paylaşırmısınız ?

bende takipteyim işe yarıyor mu kadın için jeli erkek için plus kulanan var mı?

benim eşim yeni kullanmaya başladı günde 1 kere demiş doktor ama heryerde günde 2 kere kullananı gördüm. eşi kullanıp hamile kalanlar varmı ?

merhaba kızlar,

eşlerinizde proxeed plus kullananlar varmı ? nasıl etki gördünüz bilgilerinizi paylaşırmısınız ?
Esim gunde 2 kez kullandi .Fayda ediyor ama uzun suruyor etkisini gormek bir de bu tarz konuları erkek infertilitesi topigine acarsaniz daha cok yorum gelir .

benim eşim yeni kullanmaya başladı günde 1 kere demiş doktor ama heryerde günde 2 kere kullananı gördüm. eşi kullanıp hamile kalanlar varmı ?
Merhaba msjınızı okuyunca benim sormak istedğm soruyu sordğnuzu farkettim sanırım şu an hamilesiniz,acaba siz günde 1 defa mı proxeed kulandnz,probleminiz neydi yardımcı olrsnz sevinirim :)

Merhaba msjınızı okuyunca benim sormak istedğm soruyu sordğnuzu farkettim sanırım şu an hamilesiniz,acaba siz günde 1 defa mı proxeed kulandnz,probleminiz neydi yardımcı olrsnz sevinirim :)
benim eşimin değerleri sınırın biraz altındaydı. kullandı ama açıkcası çok düzenli değil. evet şuan 16 haftalık hamileyim Allaha çok şükür. Rabbim sana ve bekleyen isteyen herkeze nasip etsin.
bu dönemde eşine keçiboynuzu pekmezi yedirebilirsin. organik olsun ama ceviz badem fındık aynı şekilde.
İnşallah güzel haberlerini alırız canım. Dualarım sizinle.
sizde dualarınızı bizlerden eksik etmeyin nolur. sağ salim yavrularımızı kucağımıza alalım.

Teşekkür ederim ilginz için,benim eşimin taaa 800binden 64 milyona çıkardk ama plus sayesinde değil bizim lökosit problemimiz vardı antibiyotik kullanımca lökosit düştü sayı düzeldi bizim amacımız hız malesef ileri hız 0 a düşmüş proxeed i günde birdefa verdi doktor,bizim hız bu kadar düşükken 1 tane içecek olması düşündüyr,bir de şimdilik keçiboynuzu kullanamyrz çünkü tatlı şeyler lökositi yükseltiyr.1 ay proxeed den sonra test vercz bakalım,rabbim hamile olanların sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin,biz bebek isteyenlere de versin inşallah

Teşekkür ederim ilginz için,benim eşimin taaa 800binden 64 milyona çıkardk ama plus sayesinde değil bizim lökosit problemimiz vardı antibiyotik kullanımca lökosit düştü sayı düzeldi bizim amacımız hız malesef ileri hız 0 a düşmüş proxeed i günde birdefa verdi doktor,bizim hız bu kadar düşükken 1 tane içecek olması düşündüyr,bir de şimdilik keçiboynuzu kullanamyrz çünkü tatlı şeyler lökositi yükseltiyr.1 ay proxeed den sonra test vercz bakalım,rabbim hamile olanların sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin,biz bebek isteyenlere de versin inşallah
aminn canım

Merhaba. Bugün eşimin sperm sonuçları çıktı. En son 3 ay önce test yapılmıştı. Morfoloji yüzde 90 yani çok iyiydi ama sperm sayısı ve ileri hareketlilik sınır değerdeydi. Proxeed kullandı 3 ay boyunca. Üstelik düzenli de değil. Sabah akşam içilmesini istedi dr. Ama eşim bazen unutup hiç içmedi bazen günde bir defa içti bazen de günde 2 defa.
Bugünkü yeni tahlil sonuçlarında sperm sayısı önceki tahlilin 2 katına çıkmış. Hareketlilik de 2 kat artmış. Bu sonuçlara göre proxeed'in kısa zamanda işe yaradığını söylemek gayet mümkün.

Back