• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Proxeed plus kullananlar

sngllllll

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
159
Puanlar
18
Eşi Proxeed plus kullanan varmı ne kadar sürede sonuç aldınz bizde aldk bugün kullanmaya başlayacak eşim bende 3 gün sonra klomene başlıyorm

Eşi Proxeed plus kullanan varmı ne kadar sürede sonuç aldınz bizde aldk bugün kullanmaya başlayacak eşim bende 3 gün sonra klomene başlıyorm
Eşim kullanmaya başladı benimde bir ay oldu henuz, inşallah siz de bizde hayırlı sonuclar aliriz🌸 bende inositollu takviye aliyorum

Eşim ve benimle aynı takviyeleri alıyormussunuz ☺ gelişme var mı 😻
Henuz yok İnşallah bu ay klomenden dolayi umutluyum🌸benim inositol takviyesinde 2 kutum bitti, esim proxedd plusta biraz duzensiz kullandi gunde bir falan ama 2 kutu bitirdi

Canım yeni gördüm de mesajını bende letu kullanıyorum eşin sabah akşam mı içti nasıl kullandı

Benim eşimde kullandiktan sonra değerleri yükseldi en az 3 ay kullanmak gerekiyor düzenli bir şekilde 👍🏻 10 milyondan 50ye çıktı hareketlilik artti

MERHABA , PROXEED PLUS İSTANBULDA BULAN VAR MI ? HİÇ BİR ECZANEDE BULAMIYORUM . NORMAL FİYATI 1900 CİVARI , İSTERSENİZ 5000 TL YE GETİRTEBİLİRİM DİYORLAR , LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
İSTANBULUN HER YERİNE ULAŞIM SAĞLAYABİLİRİM

MERHABA , PROXEED PLUS İSTANBULDA BULAN VAR MI ? HİÇ BİR ECZANEDE BULAMIYORUM . NORMAL FİYATI 1900 CİVARI , İSTERSENİZ 5000 TL YE GETİRTEBİLİRİM DİYORLAR , LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
İSTANBULUN HER YERİNE ULAŞIM SAĞLAYABİLİRİM
MERHABA BULABİLDİNİZ Mİ?

Merhaba ,
Hamile kaldım , o yüzden artık ihtiyacım kalmadı .
Ama en son istanbul beşiktaş tarafında Alev eczanesinde buldum , arayanlar için bilgi olsun
Çok sevindimm sizin adınıza 🤩 Acaba farklı bir şey yaptınız mı yoksa kendiliğinden oldu mu ?

ek olarak hem eşim hem ben CoQ 10 200 mg solgar kullandık .
Ekstra eşim macun kullandı ,

Back
X