• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

proxeed plus arayanlar buraya

hulya1983

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
25
0
1
Konya
Arkadaşlar artık 1 aylık gebeyim. Eşim 2 ay proxeed kullandı ve keçiboynuzu kürü uyguladı sonuç aldık. Elimde 2 kutu proxeed kaldı isteyene uygun fiyattan verecem.

Merhaba allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Esindeki degerler neydide kullandiniz bunu, bizde sperm bes milyon civari morfoloji 13 hizli iler yuzde 5
Bu ilac ileri hareketide duzeltiyirmu acaba

fiyati nedir

ileri hız %5 morfoloji 2 yani baya düşüktü, sabah akşam keçiboynuzu suyu içti sabah akşamda proxeed kullandı 2 ay boyunca canım. çocuk olmaz dediler tüp bebek yapın dediler. Birde varikosel var dediler. Bu ilaç ve kürü kullandıktan sonra ileri hız 12 oldu o ay çalışmalarımızın sonucunda oldu.

ileri hız %5 morfoloji 2 yani baya düşüktü, sabah akşam keçiboynuzu suyu içti sabah akşamda proxeed kullandı 2 ay boyunca canım. çocuk olmaz dediler tüp bebek yapın dediler. Birde varikosel var dediler. Bu ilaç ve kürü kullandıktan sonra ileri hız 12 oldu o ay çalışmalarımızın sonucunda oldu.

sizin sperm sayınız kaçtı acaba.allah yavrunuza kavuşmayı nasip etsin.biz henüz dr a gitmedik ama gidince kesin bu ilacı vericek

ileri hız %5 morfoloji 2 yani baya düşüktü, sabah akşam keçiboynuzu suyu içti sabah akşamda proxeed kullandı 2 ay boyunca canım. çocuk olmaz dediler tüp bebek yapın dediler. Birde varikosel var dediler. Bu ilaç ve kürü kullandıktan sonra ileri hız 12 oldu o ay çalışmalarımızın sonucunda oldu.Tanesi 125-150tl civarı iki kutuyu 150ye veririm.

ileri hız %5 morfoloji 2 yani baya düşüktü, sabah akşam keçiboynuzu suyu içti sabah akşamda proxeed kullandı 2 ay boyunca canım. çocuk olmaz dediler tüp bebek yapın dediler. Birde varikosel var dediler. Bu ilaç ve kürü kullandıktan sonra ileri hız 12 oldu o ay çalışmalarımızın sonucunda oldu.Tanesi 125-150tl civarı iki kutuyu 150ye veririm.

ben sayıyı merak ediyorum hatırlamıyomusunuz acaba.keşke dr a gitmiş olsaydık biz alırdık ilacı

15mi 35mi45mi tam hatırlamıyorum ama çokda değildi keciborynuzu ve proxeede değerlerin hepsini yükseltti.Yanlız doktorlara hemen aldanmayın sakın denemeden tüp bebeğe geçip para harcamayın.

15mi 35mi45mi tam hatırlamıyorum ama çokda değildi keciborynuzu ve proxeede değerlerin hepsini yükseltti.Yanlız doktorlara hemen aldanmayın sakın denemeden tüp bebeğe geçip para harcamayın.

bizim 5 milyon bya düşük yani acaba ilacın etkisi olurmu.şuan keçiboynuzu kürü yapıyoruz

bizim 5 milyon bya düşük yani acaba ilacın etkisi olurmu.şuan keçiboynuzu kürü yapıyoruz

keçiboynuzu kürünü aralıksız sabah aç karnına akşam yatarken içsin sabah akşam proxed içsin 2aydan sonra etkisini gösteriyor. birde pharmaton var eğer eşiniz kilolu değilde günde 1 tanede ondan içsin Allahın izniyle olur inşallah.

keçiboynuzu kürünü aralıksız sabah aç karnına akşam yatarken içsin sabah akşam proxed içsin 2aydan sonra etkisini gösteriyor. birde pharmaton var eğer eşiniz kilolu değilde günde 1 tanede ondan içsin Allahın izniyle olur inşallah.

Hulya hanim satildi mi

biz eylülde dr a gitcez eğer kullanın derse alıcaz artık ilaçları da.ozamana kadar keçiboynuzuna devam...

Sehirdisina gittigi için ikisine de ara verdik :) ben kirikkaledeyim.kargoyla gondermeniz mümkün mudur

ilaca ara vermesin eğer keçiboynuzunu kaynatma imkanı yokssa direk yesin onun faydasıda olur. ilaclar anlık düzeltmeler yapıyıor yani tamamen düzelmiyor.
kargoyla gönderirim.sıkıntı olmaz.

Back