evet canım sana yazmıştım..3 ay sonra yeni test yaptıracagız canımZehrecim canim %70 den mi %2 ye dustu bu cok buyuk bi fark.. benim aklimda sadece sayinizin dustugu kalmışti.. inanamiyorun ya hemen esime soyliyeyim.. cok sagol tatlim.. bu arada siz ilk sperm testini ne zaman vericeksiniz dualarla bekliyoruz hayirli sonucu
inan nerede okuduğumu hatırlamıyorum zaten ilacın kendisindede 6 ay kullanılması gerektiği yazıyor diye biliyorum nedeninine ben içerisindeki çinko gibi metallerin vücuda çok alınınca sper sayısına yarar değil zarar olur diye biliyorum bu yüzden normalde günde 2 tane içilmesi gerekirken günde 1 tane içiyordu benim eşim yanınada keçiboynuzu kürü içiyorduNerde okumustun tatlim? Ben esime icme dedim ama dinlemedi beni.. doktorlar veriyo kaan aydos bile onu veriyomus hastalarina dedi ve icti 1 ay ve sayilar dustu iste..
Valla biz biraktik artik keciboynuzu pekmezine basladik bosuna vakit kaybettik.. simdi saracoglunun keciboynuzu pekmezine basladik ondan 1 cay kasigi yiyo..bakalim artik yoruldum bende
Canım bizimde başta sayılar düştü sonra Yükseldi hatta morfoloji %2den %17 ye çıktı. Keçiboynuzu kürü yaptık proxxed ve evicap içti eşim. Kaan hocanın hastasıyız. Varikosel ameliyatında oldu tabi. 2 Yıldır istiyoruz çocuk bizde ama hayırlısı..Nerde okumustun tatlim? Ben esime icme dedim ama dinlemedi beni.. doktorlar veriyo kaan aydos bile onu veriyomus hastalarina dedi ve icti 1 ay ve sayilar dustu iste..
Valla biz biraktik artik keciboynuzu pekmezine basladik bosuna vakit kaybettik.. simdi saracoglunun keciboynuzu pekmezine basladik ondan 1 cay kasigi yiyo..bakalim artik yoruldum bende
Canım bizimde başta sayılar düştü sonra Yükseldi hatta morfoloji %2den %17 ye çıktı. Keçiboynuzu kürü yaptık proxxed ve evicap içti eşim. Kaan hocanın hastasıyız. Varikosel ameliyatında oldu tabi. 2 Yıldır istiyoruz çocuk bizde ama hayırlısı..
Kaç hatırlamıyorum ama üzerinden 7 ay geçti ilk evlendiğimizde Değerler iyi gerek yok demişlerdi sonra birden tüm değerler düştü, herşey Kötüye gitti. Hem sağ hem soldan ameliyat oldu sonuçta. Ama ameliyat mı proxxed mi keçi boynuzumu bilemiyorum neyi yapabilirsek yaptık. Sen hiç tedavi aldın mi?Aaa gercekten mi ya.. biz degerler dusunce biraktik.. acaba sizin morfoloji varikrosel ameliyati olunca mi duzeldi yoksa proxeed den mi iste onu anlamak lazim.. bu arada esinin varikrosel test sonucunu da yazarsan canim cok sevinirim.. bizim sol tarafta 3.4 mm venuz reflü.. grade 1 varikrosel..
Kaç hatırlamıyorum ama üzerinden 7 ay geçti ilk evlendiğimizde Değerler iyi gerek yok demişlerdi sonra birden tüm değerler düştü, herşey Kötüye gitti. Hem sağ hem soldan ameliyat oldu sonuçta. Ama ameliyat mı proxxed mi keçi boynuzumu bilemiyorum neyi yapabilirsek yaptık. Sen hiç tedavi aldın mi?
Bizim değerlerimiz çok kötüydü hatta aşılama bile tutmaz dediler bir anda, sayı 5 milyon ileri hareket %12 toplam hareket %30 morfolojide %3 tü. 6 ayda sayı 75 milyon ileri hareket %70 toplam %75 oldu. Morfolojide şuan %17. Kaan Aydın'ın hastasıyız dna hasar testide %5 çıktı. Ameliyatı 1 yıl geciktirdik doktorlar yüzünden ama keşke olsaymış. Ameliyat olalıda 8 ay oldu.Yaa.. sizin degerleriniz nasildi ileri hizli falan peki tatlim.. yok canim tedavi olmadim ama tum kontrolleri oldum bende bisey cikmadi