Erkek İnfertilitesi Proxedplus vitamin hakkinda

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Betbetul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2019
554
730
32
Merhaba benim esimde varikosel var ama ameliyat olmak istemiyor daha dogrusu gittigimiz 3 doktordan 2si ameliyatin kesin cozum olmadigini sperm hizindaki yavasligin ve kaliteli olmamasinin sebebi varikosel olmayabilir dedi. Tup bebege basladik anestezi raporumu aldim hersey hazirdiki koronavirus belasi cikti ve nisanda yapilmasi gereken tedavimiz iptal oldu devlet hastanesinde yaptircaktik ama haziranda belki baslayabileceklerini baslarsalarda aciliyeti olanlari ilk once alacaklarini soylediler ve biz aciliyet grubunda degiliz. Bizde bu surecte kendimiz birseyler yapalim dedik yaklasik iki aydir caksir suyu, cobancokerten suyu, keciboynuzu kuru ve pekmezi veriyorum esime. Daha onceleri gittigimiz bir doktor sperm hizi ve kalitesinin yukselmesi icin ProxedPlus i onermisti ama almamistik tup bebege basliypruz diye. Iki gundur arastirma yapiyorum bilgisi olan varsa yazabilirmi lutfen kullanipta faydasini gordunuzmu. Yada herhangi bi olumsuzsuk, yan etki falan gosterdimi yardim ederseniz cok sevinirim

Herhangi bir yan etki göstermez ilaç değil sonuçta .İçinde vitamin , protein , çinko desteği var .Ama herkese de aynı oranda etki edecek diye birşey yok .Biz faydasını görmüştük

Varikosel varsa kesinlikle ameliyat olun bugün olmazsa yarın o değerleri kesin bozar

Eşim kullandı .3 ay spem hızı ve morfolojisi arttı iyi geliyor gerçekten en azından bizde yaradı . Tüp bebek öncesi kaliteli spermler için kullandık .

Canım sayı hareket ve morfoloji neydi şimdi kaç oldu
Şimdi ne bilmiyorum canım . Bıraktı baktırmadık , tüp bebek sonrasında ama , tüp bebek öncesi ilkinde 0 hız morfoloji 3% geldi . Proxxed plus sonrasında 35% hız 5% morfoloji oldu Morfoloji için soğuk sıkım çörek otu yapı günde bir tatlı kaşığı çok işe yarıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…