- 22 Kasım 2019
- 554
- 730
- 32
Merhaba benim esimde varikosel var ama ameliyat olmak istemiyor daha dogrusu gittigimiz 3 doktordan 2si ameliyatin kesin cozum olmadigini sperm hizindaki yavasligin ve kaliteli olmamasinin sebebi varikosel olmayabilir dedi. Tup bebege basladik anestezi raporumu aldim hersey hazirdiki koronavirus belasi cikti ve nisanda yapilmasi gereken tedavimiz iptal oldu devlet hastanesinde yaptircaktik ama haziranda belki baslayabileceklerini baslarsalarda aciliyeti olanlari ilk once alacaklarini soylediler ve biz aciliyet grubunda degiliz. Bizde bu surecte kendimiz birseyler yapalim dedik yaklasik iki aydir caksir suyu, cobancokerten suyu, keciboynuzu kuru ve pekmezi veriyorum esime. Daha onceleri gittigimiz bir doktor sperm hizi ve kalitesinin yukselmesi icin ProxedPlus i onermisti ama almamistik tup bebege basliypruz diye. Iki gundur arastirma yapiyorum bilgisi olan varsa yazabilirmi lutfen kullanipta faydasini gordunuzmu. Yada herhangi bi olumsuzsuk, yan etki falan gosterdimi yardim ederseniz cok sevinirim