Ne güzel söyledin kuzum :) ne kadar oldu ameliyat olalıŞahsım adına hayatımda verdiğim en güzel ve doğru karardı sanırım.. Hiç pişmanlık duymadım, çok memnunum.
15 ay oldu canım ameliyat olalı.. Olmayı düşünen herkese öneririm.Ne güzel söyledin kuzum :) ne kadar oldu ameliyat olalı
Ameliyata karar verilip gün aldıktan sonra tahliller yapılıyor.İlk görüşmede kan falan aliniyomu canım hani ameliyat için uygun olup olmadığına bakmak için
Doktor ameliyattan önce yaklaşık bir ölçü veriyor ama ameliyat sırasında boyutu etkileyen şeyler olabiliyor. Kas dokusu, meme dokusu, protezin vücutta duruşu vsHani bazı arkadaşlar yazmış ya mesala 350 konulcakti ama derim ince olduğu için 270 oldu falan diye.. Onlar ameliyat esnasında mi anlasiliyo yani derinin inceligi
İnşallah canım .. Bide kaç doktorla görüşmem gerekir acaba çünkü ben hemen ikna oluveririm kesin :) ilk devlet hastanesiyle görüşücem .. Ya bi de devlet ya güven olurmu kızlar baştan savma yaparmı... Daha sonra görüşmeyi düşürdüğüm doktor eskişehirde. Benim il şansım ya eskişehir ya afyon yada ankara..Ben de çok mutluyum memelerimle iyi ki yaptırmışım diyorum , o korku herkesete oluyo ilk başlarda ama doktorunu buldugun ve ona güvendiğin zaman herşey çorap söküğü gibi geliyo, korkma ve yaptır sonuç herşeye ragmen güzel olacak inşallah böyle düşün
Onu hissedersin zaten içine sinen doktoru, ben de netten araştırıp tek doktorla görüştüm ve onda karar kıldım içini ferah tut yeter artık bu yola girdin geri dönüşün yok :)))İnşallah canım .. Bide kaç doktorla görüşmem gerekir acaba çünkü ben hemen ikna oluveririm kesin :) ilk devlet hastanesiyle görüşücem .. Ya bi de devlet ya güven olurmu kızlar baştan savma yaparmı... Daha sonra görüşmeyi düşürdüğüm doktor eskişehirde. Benim il şansım ya eskişehir ya afyon yada ankara..
Öncelikle devlette mi özelde mi olmak istiyorsun ona karar vermen lazım, sonrasında seçenekler azalır. Doktorlar hakkında yorumlara bakabilirsin internetten.. Ben direkt devlet hastanesine gitmiştim ve ilk görüşmemde içime sinmişti, hemen ameliyat günü almıştım. Pişman olmadım çok şükür..Doktora nasil karar verdiniz ?
Ben devlet hastanesinde oldum, bir çok özele bin basar. Hem doktor olarak hem de ilgi alaka olarak..İnşallah canım .. Bide kaç doktorla görüşmem gerekir acaba çünkü ben hemen ikna oluveririm kesin :) ilk devlet hastanesiyle görüşücem .. Ya bi de devlet ya güven olurmu kızlar baştan savma yaparmı... Daha sonra görüşmeyi düşürdüğüm doktor eskişehirde. Benim il şansım ya eskişehir ya afyon yada ankara..
Canım benim için devlet özel fark etmiyo ben sadece kolay atlatmak istiyorum o kadar. Ama şehir şansım az olduğu için devlete gidiyorum ilk görüşme içinBen devlet hastanesinde oldum, bir çok özele bin basar. Hem doktor olarak hem de ilgi alaka olarak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?