• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Protezlerinden memnun olmayanlar!

yascicegi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
merhabalar kızlar bende yeni üye oldum.ve bi derdimi paylaşmak istiyorum. bende dün göğüs büyütme ameliyatı geçirdim çok şükür iyiyim sadece yatıp kalkmakta sıkıntı çekiyorum. Ama bişi sormak istiyorum ben Dr. 350 cc istediğimi söyledim bana ısrarla 300 cc yuvarlak taktı görüşünü çok güzel ama büyükte olabirmiş bi hafta sonra pansumanA gidicem şikayete bulursam değiştirir aacaba?

Geçmiş olsun cnm şikayette bulunman birşey değiştirmez demekki 300 cc uygundu senin için onu taktı. Ancak ikinci bir ameliyat olup daha büyüğünü taktırırsın. Banada doktorum 275 cc taktı gözüme küçük geliyır ama fazlası eline gelirdi dokun şuan bukadarını aldı derdi. Artı ilk ameliyatlarda doku genişleyip senedini için ikinci ameliyatlarda dağa büyüğü takılabilniyormuş. Bende ikinci ameliyatı düşünüyorum 3-4 sene sonra ozaman kaç cc takarsınız dedim 375-400 cc alır dedi. 100 cc daha fazlası takılabilniyormuş cnm. Onun için takma kafaya bende takıyordum çok şuan hiç takmıyorum. Nasıl olsa dönüşü olan birşey çözümsüz değil:)

sağolasın canım S sardunya2013 evet Dr aslında banada 285 cc lerden bahsetti ben hayır dedim küçük istemiyorum. 350 cc takarsam travestiler gibi olursun dedi güzelliğini fiziğini bozmayalım dedi. 300 de karar kıldık ya biz insanlar bişi isteyince abartılı olmasını isteriz ya sanırım bendede o oldu yıllarca olmadı şimdi olunca abartı olsun istedim sanırım benim kas üstü oldu. sanırım kaş alti silikonlu bir süre sonra kuculuyorlarmis.ki 3 ay sonra düğünüm var hamile falan kalırsam şuan ki boyut çok iyi süt falan olucak sıkıntı yasayabilirdim

Back
X