• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Protezler ne zaman doğal meme kıvamına geliyor?

Biz seninle aynı gün olmultuk dimi benimde sol gögsüm sağa göre çok daha şiş ve ağrılı sağda ise hiçbişi yok sanki hemn sekle girdi gibi,sol acayip ödemli koltukaltım falan cok acıyo bugun agrısı koluma vurdu resmen niye farklı iki gögüs anlamış diilim
Benim 17 Aralık çarşambaydı.nasıl cesaret edip oldum hala inanmıyorum kendime. Koltukaltlarımda batma ben acı var çok kötü.kesiyorlar gibi

Benimde öle ama özellikle sol gögsüm sağda pek bişi yok
Zor ya kolay diil. Ben bide bu halimle ameliyattan bu yana bebek indirip kaldırıp kucaklıyorum mecburen:( bana ilk 2 gün daha kolay gelmişti. Dünden beri daha çok ağrım var. Memelerde böyle hiç estetik gelmiyo, iki sert top gibi.

Benim 15 günden sonra yumuşama başladı ikinci aydan beri aynı yumuşacık daha yumuşamasını istemiyorum vıcık vıcık bilmem hoşuma gitmiyor

Yeni yaptıran tüm arkadaşlarım yaşadıklarınızın hepsi normal ağrı batma ağırlık hissetme sabah kalkınca artan baskı sırt ağrısı 2 göğüs arası farklılıklar sertlik şişlik ödem vs.hepsini bizzat yaşadım bu ameliyatı zor atlatanlardanım benden önce olanların kafasını az ütülemedim ama emin olun geçiyo hepsi .benim 3,5 ay olmasına rağmen hala tam oturmadı protezi hissediyorum masaj yaparken mesela .bu ameliyatta hep söylenen en az 6 ay gerektiği .ama en sıkıntılı dönem ilk 15-20 gün sonrası çok daha kolay

Yeni yaptıran tüm arkadaşlarım yaşadıklarınızın hepsi normal ağrı batma ağırlık hissetme sabah kalkınca artan baskı sırt ağrısı 2 göğüs arası farklılıklar sertlik şişlik ödem vs.hepsini bizzat yaşadım bu ameliyatı zor atlatanlardanım benden önce olanların kafasını az ütülemedim ama emin olun geçiyo hepsi .benim 3,5 ay olmasına rağmen hala tam oturmadı protezi hissediyorum masaj yaparken mesela .bu ameliyatta hep söylenen en az 6 ay gerektiği .ama en sıkıntılı dönem ilk 15-20 gün sonrası çok daha kolay
çok saol walla iki gündür biri digerine göre çok şiş çok büyük diye kafama takıyodum bugun sanki daha iyi gibi şişlik aynı ama agrılarım azaldı şükür,bide çok ayrık duruyolar o falan masajla normale dönüyomu

çok saol walla iki gündür biri digerine göre çok şiş çok büyük diye kafama takıyodum bugun sanki daha iyi gibi şişlik aynı ama agrılarım azaldı şükür,bide çok ayrık duruyolar o falan masajla normale dönüyomu
Dönüyor canım hiç merak etme ama yapıyla alakalı bir durum bazısında daha çok birleşme oluyor bazısında daha az.ağrıların bir kaç güne geçer sadece yan yatarken ve sabah uyanınca bir süre baskı hissedersin bende bu durum 20 gün sürmüştü

Biz seninle aynı gün olmultuk dimi benimde sol gögsüm sağa göre çok daha şiş ve ağrılı sağda ise hiçbişi yok sanki hemn sekle girdi gibi,sol acayip ödemli koltukaltım falan cok acıyo bugun agrısı koluma vurdu resmen niye farklı iki gögüs anlamış diilim
Bana doktorum dediki iki gogus asla ayni yoldan gitmez sonunda ayni yere varirlar ama ayni yoldan gitmezler....ben de dun oldum dun cok pismandum niye kendime bunu yaptim diye ama bbugun daha iyiyim daha fazla agrim sizim olmasin diye umut ediyorum

Kızlar ihtiyacı olan herkes olmalı bu ameliyati. 20 ocakta ameliyat oldum doğal hale geldiler artık .yaz geliyor içim kıpır kiipir :) bikini bakiyorum yeni :)

Bana doktorum dediki iki gogus asla ayni yoldan gitmez sonunda ayni yere varirlar ama ayni yoldan gitmezler....ben de dun oldum dun cok pismandum niye kendime bunu yaptim diye ama bbugun daha iyiyim daha fazla agrim sizim olmasin diye umut ediyorum
ILK gün bende çok pişman olmuştum ama her geçen saat acı ve şişlik geçiyor. Ağrılar 1 hafta yada en fazla 10 günde bitiyor.sabret cnm :)

Back