- Konu Sahibi krizantem30
Arkadaşlar ameliyatım daha çok yeni, 3.gün ama şimdiden sıkıldım.bi ağırlık taşımaktan ve ağrıdan bıktım.pişman oluyorum sanki.. Çok sert, şekilsiz, hantal gibi.bandajlarda çok sıkıyo. Ne zaman yumşadı sizinkiler?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooffff moralim çok bozuluyo ya keşke yaptırmasaydımDoğal meme kıvamına hiçbir zaman gelmeyecek ne yazık ki.. Çünkü doğal değil.
Moral bozacak bir şey yok ki canım, benimkiler epey yumuşadı ama doğal meme kıvamında olmayacak, bunu bilerek oldum ben bu ameliyatı.. İlk zamanlar ben de şekil konusunda çok moralimi bozuyordum ama şimdi çok mutluyum.Oooffff moralim çok bozuluyo ya keşke yaptırmasaydım
canım çok acele ediyorsun bu ameliyatta en önemli sey sabır işi ben kendime sabırsız derdim sen beni geçtindaha 3 gün olmus canım şimdiden böyle pes edersen oooooo...ben 2 ay oldu yaptıralı yeni yeni oturuyor ve yumusuyor..şunu aklından hiç çıkarma canım her ne olursa olsun eski halinden çok daha güzel olacaklar.yazı düşünnn ve giyebileceklerini..Oooffff moralim çok bozuluyo ya keşke yaptırmasaydım
gecmış olsun cnm 2. haftadan sonra emın ol daha ıyı hıssedeceksın ılk hafta gergınlık oluyor maaleef..ağırlık hissi beni de mahvediyor çok gergin ve sert benimde bugün 7.günüm geçsin istiyorum artık birde yapıştırma yaptı doktorum dikiş yerine orası da sızlıyor.
canım çok acele ediyorsun bu ameliyatta en önemli sey sabır işi ben kendime sabırsız derdim sen beni geçtindaha 3 gün olmus canım şimdiden böyle pes edersen oooooo...ben 2 ay oldu yaptıralı yeni yeni oturuyor ve yumusuyor..şunu aklından hiç çıkarma canım her ne olursa olsun eski halinden çok daha güzel olacaklar.yazı düşünnn ve giyebileceklerini..
canım çok acele ediyorsun bu ameliyatta en önemli sey sabır işi ben kendime sabırsız derdim sen beni geçtindaha 3 gün olmus canım şimdiden böyle pes edersen oooooo...ben 2 ay oldu yaptıralı yeni yeni oturuyor ve yumusuyor..şunu aklından hiç çıkarma canım her ne olursa olsun eski halinden çok daha güzel olacaklar.yazı düşünnn ve giyebileceklerini..
gecmış olsun cnm 2. haftadan sonra emın ol daha ıyı hıssedeceksın ılk hafta gergınlık oluyor maaleef..
oh süper oyleyse cok ama cok mutlu olacaksın emın ol bıde sıfır meme yanı. benım sana tavsiyem dık dur o zaman ağrın olmaz ben hıc kambur durmamıştım dık durunca cok daha ıyıydı kürek kemıklerın sırtın ağrıyorsa yumuşak yastıkla pozısyonu bul derım cok rahatlatır benım kürek kemıklerım cok ağrımıştı o şekılde yapmıştım..sabır kızlar hepsı geçecek her gün cok daha ıyı olacak..çok teşekkür ederim.Ağrım hiç olmamıstı doktorumun eli çok hafifmiş sansıma ama işte o gerginlik en kötüsü sırtım agrıyor artık kambur durmaktan.Hiç göğüsüm yoktu erkek cocugu gibiydim o yüzden sıfır pişmanlık yaşıyorum :)
oh süper oyleyse cok ama cok mutlu olacaksın emın ol bıde sıfır meme yanı. benım sana tavsiyem dık dur o zaman ağrın olmaz ben hıc kambur durmamıştım dık durunca cok daha ıyıydı kürek kemıklerın sırtın ağrıyorsa yumuşak yastıkla pozısyonu bul derım cok rahatlatır benım kürek kemıklerım cok ağrımıştı o şekılde yapmıştım..sabır kızlar hepsı geçecek her gün cok daha ıyı olacak..
Önceden küçük diye moralim bozuluyordu, giydiklerim yakışmıyor diye üzülüyordum.şimdide çok sert yapay diye.bundan sonra geriye dönüş de yok.tekrar narkoz almayı hiç istemem.eşim beğenecek mi o da beni düşündürüyor..ameliyat olacağım gün vazgeçicektim tam, ama eşim kararlı ol gidelim dedi gittik.eğer o gün bana "ben seni doğal halinle çok beğeniyorum gitmeyelim" deseydi ben hemen vazgrçerdim gitmezdim.Moral bozacak bir şey yok ki canım, benimkiler epey yumuşadı ama doğal meme kıvamında olmayacak, bunu bilerek oldum ben bu ameliyatı.. İlk zamanlar ben de şekil konusunda çok moralimi bozuyordum ama şimdi çok mutluyum.
Normale döndüğün zaman bu düşüncelerden eser kalmayacak, pek çoğumuz yaşadık bunları.. Eminim çok memnun kalacaksın.Önceden küçük diye moralim bozuluyordu, giydiklerim yakışmıyor diye üzülüyordum.şimdide çok sert yapay diye.bundan sonra geriye dönüş de yok.tekrar narkoz almayı hiç istemem.eşim beğenecek mi o da beni düşündürüyor..ameliyat olacağım gün vazgeçicektim tam, ama eşim kararlı ol gidelim dedi gittik.eğer o gün bana "ben seni doğal halinle çok beğeniyorum gitmeyelim" deseydi ben hemen vazgrçerdim gitmezdim.
Sağolun kızlar.sadece burada paylaşabiliyorum bu sıkıntıları, eşimede belli etmedim pişmanlığımı.o gayet iyi bişi yaptık havasında, unutup gitti bile.ben psikolojik olarak mutsuzum, alışamadım. Ağırlık taşıyo gibiyim.rahatça sağa sola dönüp yatamıyorum.dokunduğumda pırt diye hareketini hissettim protezin.tüm bunlar garip geliyo.birde kesi yerim ne durumda onu hiç görmedim henüz. Ağlamak geliyo hep içimden
Ben 3 haftadan sonra yan dönmeye başlamıştım. Ağrı olması da çok normal, ben ağlıyordum sinir bozukluğundan çünkü her yerim ağrıyordu artık, sırtım mahvolmuştu.Inşallah tikkabilla dediğin gibi olur.bugün kontrole gidicem sargım açılcak.geceden beri koktuk altlarımda ve üst göğüs kısmımda bi ağrı var. Sağa sola hala yatamıyorum.üst üste bi kaç yastık koyup yarı oturur gibi uyudum kaç gündür
Biz seninle aynı gün olmultuk dimi benimde sol gögsüm sağa göre çok daha şiş ve ağrılı sağda ise hiçbişi yok sanki hemn sekle girdi gibi,sol acayip ödemli koltukaltım falan cok acıyo bugun agrısı koluma vurdu resmen niye farklı iki gögüs anlamış diilimGerginlik ve ağırlık hissi bendede hat safhada. İnşallah iyileşiriz bir an önce.sizede geçmiş olsun