Üstte yan kesici denilen diş(köpek dişi ile büyük diş arasında kalan diş yani) , çok ufak ve ince boyuttaydı , bu dişe daha önce kalitesiz bi kuron yapılmıştı ama kötü ve ufak duruyordu , şimdi daha uygun güzel bi diş yapılsın diye hastaneye gittim kuron boyu uzatıldı ameliyatla , şimdi de proteze başlandı , o ince yan kesici dişimde kesim yapıldı zaten ince ve küçük olan diş daha da ince hale geldi ve geçici
protez taktı doktorum.Geçici protezin görünümü şu an itibariyla berbat ötesi , hem renk olarak çok çok sırıtıyor , hem de diş çok kaba , büyük ve diğer dişlerle uyumsuz gözüküyor.Asıl yapılacak olan protezim empress olacak , empress yapıldıgında da dişim böyle bu boyutta mı ve şekilde mi olacaktır eger boyutu ve renk hariç şekil olarak duruşu böyle olacaksa berbat olur.Renk olarak sanırım daha iyi durur empress ama boyut ve diğer dişlerle boyutsal görüntü olarak asıl yapılacak empress protez ile geçici protezim aynı mı durur asıl merak ettiğim bu? Bunu merak ediyorum , doktoruma haftaya gideceğim için önce sizden bu konuda bi cevap bekliyorum.