• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Protezim berbat gözüküyor lütfen yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi siel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım kesinlikle geçici gerçek gibi durmaz,valla boşuna üzülmüşsün,gerçek diş öyle durmaz

Geciciyle gerecegi ir olmaz, onun icin haftaya empress krunonuza simdiden sevinmeye baslayin derim :)

bilmiyorum çok tedirginim dogal durmucak die.
bide arkadslar benim dişlerimin kök kısmı sarımsı alt kısımları ise bembeyaz.ama ypaılacak protezim tek renge sahip olacak o yüzden de renk olarak dogal durmamasındanda endişeliyim.konusurken dişlerin alt kısımları gözükür sadece ve su anki geçici kronumda oldugu gibi renkte olursa konusurken bile blli oluyo çünkü benim üst dişlerimin alt tarafı beyaz kök kısımları ise sarımsı.bu arada empress kuronların dogallıgı ve saglamlıgı hakkında fikir verebilirmisinz bna.moral verdiğiniz için teşekkür ederim.

Üstte yan kesici denilen diş(köpek dişi ile büyük diş arasında kalan diş yani) , çok ufak ve ince boyuttaydı , bu dişe daha önce kalitesiz bi kuron yapılmıştı ama kötü ve ufak duruyordu , şimdi daha uygun güzel bi diş yapılsın diye hastaneye gittim kuron boyu uzatıldı ameliyatla , şimdi de proteze başlandı , o ince yan kesici dişimde kesim yapıldı zaten ince ve küçük olan diş daha da ince hale geldi ve geçici protez taktı doktorum.Geçici protezin görünümü şu an itibariyla berbat ötesi , hem renk olarak çok çok sırıtıyor , hem de diş çok kaba , büyük ve diğer dişlerle uyumsuz gözüküyor.Asıl yapılacak olan protezim empress olacak , empress yapıldıgında da dişim böyle bu boyutta mı ve şekilde mi olacaktır eger boyutu ve renk hariç şekil olarak duruşu böyle olacaksa berbat olur.Renk olarak sanırım daha iyi durur empress ama boyut ve diğer dişlerle boyutsal görüntü olarak asıl yapılacak empress protez ile geçici protezim aynı mı durur asıl merak ettiğim bu? Bunu merak ediyorum , doktoruma haftaya gideceğim için önce sizden bu konuda bi cevap bekliyorum.

geçici kaplamalar daha kaba taslak yapılır.empress kaplamanız geldiğinde beklediğiniz mükemmel estetiğe kavuşacaksınız

Aynı sorun bende de var malesef özele gittiğim halde (3 milyar para verdim bide) takılan geçici diş at dişi gibi oldu işin kötü yanıda ben çalışan biriyim ve kalabalık bi kurumda çalışıyorum :(( napacağım bilmiyorum çok kötü duruyorlar hem renk hemde biçim olarak anlatamam size :(((((((( zirkonyum kaplama yaptırıyorum ön altı dişime takıldı bu geçiciler ama iğrençler kaplamalarım da bunun gibi mi olacak yoksa eğer böyle olacaksa ben istemiyorum ağlamak üzereyim:14:

Back