- Konu Sahibi madseason86
-
Arkadaslar, hic bunu dusunucegimi sanmamistim. Ama silikon bana gore birsey degilmis, kendime hic yakistiramadim. Daha 1 ay oldu taktirali ama cikartmak istiyorum. Umarim deforme olmamislardir, hic bu durumu yasayan oldu mu?
havada durucak tabi ki,ayaklarına mı değicek yatarken.oyku beni cok rahatlattin yaaa, birkac kisi daha soylemisti ama inanmakta gucluk cekiyorum cunku drum bana 1 ayda yumusuycak demisti. yani ayaktayken cok kotu diil yine ele yumusak geliyo ama uzandigim anda voleybol topu gibi, cok belli! senin ne zaman falan yumusamisti canim? yani benim hic acelem yok yeterki biliyim bu gecici. hakikaten kimsenin anlayamayacagi duruma geliyo mu cnm yaa? ayyy mutlu oldum, cunku cikarttirmak da istemiyorum, bana sirf iz kalicak...
ya canım arkadaşım çocuk oyuncağı mı bu tak çıkar
hem dur daha 1 ay nedirki
daha doğal bağ dokun oluşmadı üstüne
benim de 6 ay oldu sanki ameliyat olmamış gibiyim
ilk aylarda ben de yedim kafayı ama bak şuan normal bi kadın memesi yumuşaklığında
ya canım arkadaşım çocuk oyuncağı mı bu tak çıkar
hem dur daha 1 ay nedirki
daha doğal bağ dokun oluşmadı üstüne
benim de 6 ay oldu sanki ameliyat olmamış gibiyim
ilk aylarda ben de yedim kafayı ama bak şuan normal bi kadın memesi yumuşaklığında
leylekcim senin silikonlar anatomik mi? kac cc? kas alti kas ustu?
hmmm belki de gogus dokun coktur senin ama, yani ben anlamiyorum silikon nasil yumusuyoki sonucta? benim gece elime sert gelen sey silikon...
kız yedin ömrümü ya
accık sabret:mymeka:
hiç burda sert kaldı diyeni duydun mu sen
7 aylık mı doğdun nedir-tatlicadiarzu-
Arkadaslar, hic bunu dusunucegimi sanmamistim. Ama silikon bana gore birsey degilmis, kendime hic yakistiramadim. Daha 1 ay oldu taktirali ama cikartmak istiyorum. Umarim deforme olmamislardir, hic bu durumu yasayan oldu mu?
Cikarttin mi protezleri??Arkadaslar, hic bunu dusunucegimi sanmamistim. Ama silikon bana gore birsey degilmis, kendime hic yakistiramadim. Daha 1 ay oldu taktirali ama cikartmak istiyorum. Umarim deforme olmamislardir, hic bu durumu yasayan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?